Ja bardzo chcialem przyjechać ale po robocie bylem tylko w stanie zjeść obiad,wypić piwko i paść na łóżko.Mam nadzieję że nastepnym razem uda mi się dotrzeć,pozdrawiam
Daba niestety masz racje!! Ja przerobiłem dzisiaj 9h naprawde baaardzo cieżkiej pracy skończyłem o 16 w domu byłem ok 16.30 za namową Loggera zdrajcy!! ;D udało nam się dotrzeć zwłaszcza że przejechaliśmy prawie 100km. Ale naprawdę było warto!!Zwałaszcza że w nagrode dostałem dziś przejażadżkę tym właśnie cacuszkiem!! P.s przepraszam za zdjęcia robione lewarkiem nocą!! (którego miałem być właścicielem!!Ale Muody nie mógł się z nim rozstać) Wielkie dzięki Muody Ziom sprawiłeś mi tym wiele frajdy i to takiej na jaką niewielu może zasłużyć,a jeszcze mniej ludzi się takiej doczeka!!! bo z każdą minutą jest ich coraz mniej (na naszym forum sa tylko 4takie egzemplarze!!) P.s. mam nadzieje że pojawicie się tutaj Kliknij więcej informacji
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
I ja zauważyłem że stały skład przyjeżdża, tyle nas niby w lublinie i w okolicy a frekwencja fatalna!!! Mod nasz szanowny z zacną ekipą z Zamościa przyjechali a lokalnych brak. Ludzie my nie gryziemy
Co powiecie na międzyreionalkę z mazowszem? Szczegóły w międzyregionalkach....
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Wtedy dalej dla mazowsza będzie, ale propozycje w rzeczonym temacie.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.