Eeej, co tu tak cicho? Myślałem, że zamelduję się tu ostatni... Dzięki wielkie za spota! Nareszcie udało mi się z Wami spotkać. I w końcu ktoś mi pokazał Olsztyn Było naprawdę fajnie i sympatycznie, chociaż Colty tylko cudze Ta herbata tak mnie pobudziła, że spać poszedłek o 3-ciej w nocy Lala, dojechałeś tym razem? ;P
na Coltmanii jakoś od połowy 2009... Tęskni za Coltem od 2012...
Witajcie Dzięki wielkie za spotkanie! Miło było spotkać się na spocie Coltmanii bez ani jednego colta Mam nadzieję, że następnym razem też uda się coś zorganizować, no i że Tomi będzie w pobliżu. Zdjęcia na @
No spot, choć w małym gronie, był udany Miło było Was poznać Tomi i miejmy nadzieje na kolejne spotkania Na szczęście nie zabrakło coltów Cudze, ale za to w wersji rajdowej
Dla chętnych ten colt ma silniczek 1,6 113koni a i konkretnie odchudzony:d miał być spot bez coltów a jednak się udało załatwić colta i to całkiem przypadkiem:d kto chętny kolejny spot organizować? A i starche tu masz mój mail kwiatek040791@gmail.com ,czekam na fotki
Ja jeszcze posiadam colta (po przejściach ale dalej mam !) i nigdy nie byłem na żadnym spocie może warto było by zrobić pierwszy raz ? jakiś świąteczny spot