tovija, na pocieszenie, kiedys wazylem 99,5 i stwierdzilem ze trzeba to zrzucic do 60-65 sie udalo Potem poznalem moją i znowu sie zapuscilem, moze na nastepny rok znowu sobie pozwole zejsc do wyśnionego 60
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
no taki szlank nie byłem od czasów liceum Major to tez ladnie zszedles z wagi wtedy, widać ze zrzucenie dla Ciebie to nie problem. Ja jestem zaskoczony ze tak chudne, nigdy bym nie powiedział i zawsze sceptycznie podchodziłem do tematu ale na prawde 4-5 posilkow dziennie z przerwami około 2 godzin pomiędzy nimi bez pogryzania czyni duże efekty. Od paru miesięcy po nocach czasami sni mi się gitara basowa. To jakiś znak, pora chyba zakupić jakąś dobrą basówkę.
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
na FB profil Wyborowej jest konkurs trzeba zorganizować imprezę dać krótki opis i można wygrać zestaw wyborowej na tą imprezę troszkę pozmyślałem i wygrałem :D
taki oto pakiecik lubię pić na czyjś koszt
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
Ostatnio byłem ze znajomymi na wakacjach i trafiliśmy do Giżycka. Na nasze nieszczęście pojechaliśmy w ciemno i nie mogliśmy znaleźć miejscówki na nocleg. Po kolejnej już nieudanej próbie wynajęcia czegokolwiek w normalnej cenie, postanowiłem odezwać się do Lali, któremu z tego miejsca chciałbym szczególnie podziękować za pomoc w znalezieniu kwatery- uratowałeś nam wakacje kolego Nie znalazłem na Coltmanii żadnego kącika podziękowań, dlatego napisałem tutaj. Pzdr
Ludziska! Ktoś kiedyś na forum pisał, że dla klubowiczy może załatwić farbę w dobrej cenie. Pamiętacie kto to był? Mój brat wykańcza dom i na weekend mamy w planach pomalowanie ok 500m ścian
na Coltmanii jakoś od połowy 2009... Tęskni za Coltem od 2012...
Brakuje mi tu emotkow typu <przytul>, a z komorki ciezko jest wstawic jakies grafiki. Ogolnie przyznaje, ze brakuje mi forumowego zycia i Waszego towarzystwa Nadal nie moge dojsc do siebie z powodu nieobecnosci na Zlocie ;(
na Coltmanii jakoś od połowy 2009... Tęskni za Coltem od 2012...