To poproszę podsumowanie kto miałby ochotę w najbliższą niedzielą zawitać w Kazimierzu nad Wisłą. Jeśli nie ma chętnych to śmiało pisać nic złego się nie stanie i wtedy najprawdopodobniej zobaczymy się na spocie w Zamościu
nie ma problemu, my sobie przyjedziemy wcześniej na jakąś rybkę i nic nie stoi na przeszkodzie żeby tam dłużej posiedzieć poczekać na was zatem jak coś to dzwonić (numer podany na forum).
Marungu a coś o mini spot Lublin i okolice się nie szykuje aby by się naszykowało ? "Teoretycznie" są wakacje (rozumiem rozumiem...nie dla wszystkich) ale czy nic by się nie urodziło ciekawego.
Chodz swoją drogą jestem narazie bez Colciny bo rzuciła palenie i w poniedziałek bd wiedział czy coś dadzą zabiegi w warsztacie nad nią.
Dziękuje wszystkim za obecność. Dziękują także tym którzy dali wcześniej znać że nie przyjadą i tym co w ogóle olali temat. Zdjęcia coltów ze spotu są w moim avatarze. Rem może na klasyki nocą byśmy skoczyli bo nie byłem a wakacje już się kończą
Witam. Sorki ze nic nie dalem znac ale ostatnio ciezko sie oogarnąć. Tyle spotow bylo juz organizowane a my nie byliśmy na żadnym:( A to wszystko z braku czasu na wszystko:(
To może jak jest nas trochę aktywnych to jakiś spocik w Lublinie? Ja bym proponował za tydzień w piątek/sobotę, ktoś byłby chętny? Ustali się jakąś miejscówkę(olimp?) żeby było gdzie postawić furki.
Mój też nie ogarnięty bo jeszcze starego nie sprzedałem i kasy chwilowo nie mam, żeby tego zrobić Także nie patrzcie na colty bo to jest dodatek najważniejsi są ludzie i atmosfera
A godzina jaka? Coś bardziej z wieczora? 18? Czy wcześniej/później?
Mi tez pasi przyszły weekend;-) I olimp jak najbardziej tylko godzina odpowiednia żebym załapał sie jeszcze na przejażdzke gokartem bo już daawno mnie tam nie było a korci....;-D