jednak spot nam nie wypalił niestety spotkaliśmy się w standardowym gronie Ale Dabadee obiecał ze przyjedzie w piatek lub sobote i prawdopodobnie bedzie nocował, Wstępnie chcieliśmy isc to Zoo a kolejnego dnia może jechać na jeziorig nad J.Białym czy są chętni??
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Przyjechałem do tego Zamościa, a tu lipa zero wszystkiego. Ja wracam tam za miedzę do siebie bo tutaj to nawet kozy mają stare. Ja się tak nie bawię i w ogóle to koniec imprezy. Ja idę spać i się z Wami nie koleguję bo te carlsbergi to za bardzo uderzają do głowy i ogólnie to mam Was w poważaniu co zaraz potwierdzę zdjęciem. No i do widzenia Wam ja idę spać niech moc będzie z Wami i rozrząd nie przeskakiwał, a hamulce, żeby łapały i opony nie piszczały, a trzy diamenty w słońcu połyskiwały. AMEN!
No taki post ostatni był, że nikt nie wiedział co odpisać więcej się z nami zadawać nie będą chyba Tylko, że ostatnia moja wypowiedź nie była moja tylko loggera, a później wrobili mnie, że to niby ja napisałem, ja widziałem jak Łukasz zmieniał ze swojego konta wszystko.
@Daba czyżbyś chciał odstraszyć ludzi od spotów u nas?? P.s.: SPOT moim zdaniem był udany i było fajnie... i zapraszamy na następne... ja będę na pewno i mamnadzieję że będzie nas coraz więcej.
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Hah, ze ja? Ja wszystkich zapraszam bo spoty sa mega, a szczególnie te z nocowaniem. Straszne rzeczy sie co prawda dzieja ale jest smiesznie i warto byc Post pod postem no ale trudno. Łukasz może wrzucisz jakieś zdjęcia ze spotu?
Dawno mnie tu nie było :/ praca, ranczo i jeszcze wesel mi wyskoczyło jak grzybów po deszczu o i do tego finanse kuleją ale o to też mniejsza. Chciałbym zorganizować spot może nawet międzyregionalny w Kazimierzu nad Wisłą. Można skoczyć do kamieniołomów, na basztę i coś tam jeszcze by zobaczył i zjadł. Najpierw pytam czy miał by ktoś ochotę na taką imprezę? Termin 18.08.2013
Ja nie wie, raczej nie bo zajmuje się wstępnie organizacja Spotu miedzy regionalnego połączonego ze kajakowym (zaplanowanego na zlocie),na których mamy już parę osób chętnych. Spot planowo odbędzie się we wrześniu. P.s. Proszę wszystkich o opowiedzenie się,zaproszeni są CManiacy z Wielkopolski i Mazowieckiego,oczywiście są chętni pojawić się u nas. Mam nadzieje że będzie od nas więcej osób niż na kuligu,bo wtedy też więcej było przyjezdnych Wielkopolska Mazowieckie i Podkarpacie niż naszych ludzi z regionu,co stawia nasz region w bardzo złym świetle
W jakim świetle, było super i bez kompleksów proszę!
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Będziesz dyssponował pontonem do transportu czołgów??
Witam, dawno tu do Was nie zaglądałem. Ostatnio sporo się u mnie działo, między innymi śmierć babci. Także trochę jestem nie w temacie ale postaram się nadrobić zaległości:)