Ponieważ ostatnio, chociaż bardzo chciałam, nie dałam rady się pojawić - zakładam nowy temat. Działamy coś z jakimś spotkaniem małym, większym któregoś dnia?
Jeżeli to będzie jakaś szybka akcja w Krakowie, to ja się chętnie piszę . Niestety jeżeli chodzi o jakieś dalsze wypady, to ciężko u mnie z czasem. Mi pasuje sobota lub niedziela 10/11 sierpnia, jeżeli chodzi o pozostałe weekendy sierpnia to już nie gwarantuję, że będę w Krakowie.
Podajcie jakie Wam pasują terminy i ewentualnie jaka miejscówka
Mi też wtedy pasuje, tj 17-18 sierpień, weekend. Nie wiem jak 15-16 bo oddaję wtedy auto do mechanika. Nie wiem ile mu to zejdzie. Liczę, że do weekendu się wyrobi
hmmm... przy odrobinie szczęścia to i ja bym sie pojawił z moim złomkiem... z tym że u mnie opcja "w tygodniu" prawie na 100% odpada za to weekendy czemu nie... dajcie znać gdzie i o której bo jakby nie było pomysłu na miejscówkę a chętnych na spotkanie jakaś ogarnialna ilość, to zawsze mogę zaprosić na wieś pod wieliczkę sklep jest u sąsiada, grilla można zrobić... co prawda chyba nie skończę do tego czasu remontu, ale co tam, betuniarkę sie będzie omijać