Kiedy ja wlasnie nie szaleję Jem 5 skromniejszych niż kiedyś posilkow dziennie, w międzyczasie spozywam tylko wode mineralną. Nie jem już tłusto ale obiady jem normalnie tylko ze mniej niż kiedyś A minerały dostarczam sobie suplementami z najwyższymi możliwymi dawkami. Cynk, magnez, wapno, witaminy b complex, kwasy omega 3 - robie przy okazji sobie kurację uzupełniającą niedobory tychże minerałów. A no i przede wszystkim nie jem zadnych słodyczy ani przekąsek. Musiałem schudnąć ze względu na stan zdrowia. Ale fakt faktem. Jak tak dalej pójdzie to może zejdę do wagi licealnej (75 kilo pod koniec liceum) i będzie ciężko mnie poznać Spodnie i koszule to teraz jak worki na mnie wiszą a paskami od spodni zaczne się chyba owijać niedługo
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
Ja na miejscu Tovka dostałbym na głowę Przecież jak ja widzę słodycze to słyszę jak zachęcają mnie do zjedzenia Boję się, że jeszcze trochę i swojego pindola będę widział tylko w lusterku
Ja mam taki mechanizm w sobie, że jak widzę, że coś szkodzi mi i mojemu życiu (a dotychczasowy sposób żywienia to pokazał na badaniach) to w ciągu jednej chwili potrafię być obojętny na bodziec który to w przypadku np jedzenia mi smakował ale i zaszkodził. Chodzi o to, że nie ciągnie mnie wcale do tego co jadłem przedtem gdyż oczyma wyobraźni widzę jak mi to niszczy organizm. Po prostu w głowie kompletnie mi się zmienia myślenie na pewne sprawy. Nie potrafię tylko poradzić sobie z paleniem tytoniu - wszystko inne włącznie z alkoholem odeszło ale tytoń to mój ostatni bastion. Bez peciura nie da rady moje życie było by wtedy wyjałowione jak jelita po półrocznej kuracji antybiotykowej 1 element i wystarczy. Lala - nic nie ćwiczę Sportu nie uprawiam żadnego od prawie 10 lat.
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
Dzięki Ze sportem narazie nie za bardzo mogę... chce najpierw uzupełnić niedobory mineralne i zobaczyć czy to faktycznie ma tak duży wpływ na wydolność samopoczucie i możliwości ogólne organizmu i psychiki.
Tovija pokazałeś foto jakiegoś chudego łysego gościa a gdzie Ty ? haha nie no konkretnie Panie Ja bez żadnej diety ani nic odkąd zacząłem pracować fizycznie czyli od Kwietnia 10 kg
Tovi Gratulacje! Wiele ludzi nie potrafi się za to zabrać z samego nastawienia psychicznego. Inni walczą z wagą a ja znowu jak ten odmieniec na opak, chcę coś nabrać masy. Biorę odżywki i jem dużo a moja praca zastępuję mi siłownie wynik taki że co pół roku 2kg mniej ważę