Ja podejrzewam że w tym czasie będe mieć wolne więc być może do Stanisławowa zajade Oczywiście z kims i niekoniecznie moim mobilem z obawy żeby się nie rozpadł na A4 A co do tego zlotu Mitsumaniaków to w sumie jestem ciekaw jak taka impreza wygląda i też bym się wybrał więc Major jakby co to jest nas dwóch
Moderator nie pozwolił mi założyć tematu, więc piszę tutaj:
W niedzielę jest Wrakrace za Carrefourem w K-cach, a jako że ostatnia niedziela lipca to wypadałoby i spocik zrobić Fajnie by było zrobić tak: Kto chce jedzie na WR, a potem jedziemy na dolinkę. A kto nie chce patrzeć na WR przyjedzie do nas na dolinkę.
Prosze o oswiecenie mnie, nie podlaczajac pod wysokie napięcie, lecz o poinformowanie o najblizszych spotach Coltmani, i/lub imprezach, wiem ze sie zbliza Wrak Race, ale kiedy gdzie o ktorej i czy jedziemy razem czy nie.. to bym chcial wiedziec.. Prosze tez o poinformowanie mnie o nadchodzacych miedzyregionalkach, gdzie jak co i za ile, oraz spotach bliskich sląsku..
Eddie, Jako ze Twoje Tablice rej oznaczają - SBE - Super Bohater Eddie - To prosze Ciebie o zostanie informatorem regionalnym Śląska.. Schizo zrobi Ci ew. taką range jak sie postarasz.. Tylko zrob to aby bylo przejzyście Dziekuje
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993