PoProstuHarry napisał(a):Wiwi, tylko jak sama piszesz, frekwencja na zlocie to istne chybił trafił bo lista pęka w szwach a przyjeżdża garstka. Więc nie wiadomo co można i na ile osób zorganizować, a w tego typu spotkaniach im mniej osób tym ciężej ich zadowolić.
Misiekwwl, racja nie byłem ale po poście Wiwi dużo można wywnioskować. Poza tym nie widzę też nic złego w grupkach na dużych zlotach o ile panuje w nich przyjazna i otwarta atmosfera.
GERO, nie zrozum mnie źle, ale tak jak piszesz: tu auta są jedynie wspólnym mianownikiem. A niekiedy to trochę za mało.

wiwi napisał(a):Podejrzewam, że Danielo miał na myśli wydłużony podyt tylko dla chętnychCzy to będzie miało miejsce po zlocie, czy przed zlotem, to jeden pies.
Natomiast OGÓLNOPOLSKI ZLOT COLTMANII trwał, trwać będzie: piątek, sobota, niedziela. Jest to priorytet i tego nikt nie będzie zmieniał.
To, co przed lub po, to już są pozazlotowe historie i radzę organizatorom zlotu 2014 nie brać się za to w ramach organizacji zlotu. Owszem, mogą tylko się zorientować w ośrodku, czy jest taka możliwość.
Nawet płatości do ośrodka za tę dodatkową ilość dni pozazlotowych radzę zostawić samym zainteresowanym![]()
Jestem kapkę, hehe, poukładana i proszę Was abyście nie mylili zlotu ze spotem.
Zloty zawsze były na forach ogólnopolskie, a spoty to są spotkania regionalne albo międzyregionalne. I tak ma być
user87 napisał(a):Tak sobie tutaj zajrzałem, nie wiedziałem że organizacja zlotu zaczyna się tak wcześnie.
Myślę że organizację zlotu trzeba zacząć od wybrania osób odpowiedzialnych za jego realizację,
a potem tylko przedstawić propozycję innym i albo jadą albo nie

GERO napisał(a):Maniac i wiwi mają sporo racji w tym co piszą. Lepiej wrócić do domu z niedosytem i mieć pozytywną opinię o zlocie, niż przesiedzieć za długo i narzekać na stypę.
Pięć dni to osobiście dla mnie za długo, ale nad czterema dniami bym się już zastanawiał.

Major napisał(a):.... tylko tak jak juz wczesniej wspomnialem, jest chyba ciut za wczesnie aby o tym decydowac

wiwi napisał(a):Major napisał(a): Wiemy jak to często bywa - aa gdybym wiedział wcześniej -

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości