Po ciężkich dwóch tygodniach, postanowiłem się dzisiaj nigdzie z domu nie wybierać, ale los chciał, że musiałem podjechać po mame do pracy Spotkałem aż 4 Colty! Nie daleko ulic Jasnej i Zubrzyckiego w Gliwicach mijała mnie Czarna CJotka, a przed garażem jednego z domów stał CA0 SG 1***J, czyli kupiony chwilę po moim W dodatku bardzo ładnie był oklejony folią Carbonową. Potem pod Auchan na Rybnickiej spotkałem dwie piękne panie w białej Colcinie z Knurowa oraz czerwoną CJotke z rejestracją OK... Muszę chyba zakupić wizytówki
co do wizytówek to ciężko będzie teraz z zakupem detalicznym jest plan że kupuję 1500 wizytówek i Ja będę się zajmował sprzedażą detaliczną na Śląsku najlepiej odbierać na spotach albo też z wysyłką mam też kumpla który wycina naklejki to zawsze można to jakoś łączyć a góry wybaczcie offtop tutaj no ale to odpowiedź na poprzedni post
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
+szara CJ w K-cach na SK (zrównałem się z nim, ale gościu chyba nie skumał xd) +żółta CJ w K-cach na SK +czerwone CZ3 3d gdzieś tam na nie wiem czym. +granatowe lub czarne CZ5 w Siemianowicach
Ty to masz Basia szczęście ;p ja nie jeżdżę komunikacją miejską i nie chodzę po mieście więc jak coś widzę to nie zdąrze uchwcić a potem zapomnę napisać tutaj o tym
ale przedwczoraj złapałem taką CJte na parkingu przy skrzyżowaniu Bogedaina z Szabatowskiego w Chorzowie
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
dziś na parkingu koło hali sportowej "na skarpie" na Szombierkach widziana Zielona CJ na blachach SY
i wczoraj na parkingu AKS centrum handlowe Chorzów Granatowa CJ skubaniec nie licząc początku rejestracji on z Rudy Ja z Chorzowa to różni się tylko 1 cyfrą ;p Ja SH 64247 On SL 64246