Co do klubowicza Bossik Malibu napisał więc cytuję
Malibu napisał(a):Byla jeszcze jedna osoba Bossik Coltem CJ0. Napisze o tym wprost na forum. Rozumiem ze ktos musial sie wczesniej zawinac itd ale hamstwo nie zna granic. Ani Be ani Me ani ... Tak sie nie robi. To nie byl zlot BMW albo Golfiarzy ktorzy sie spotykaja dla taniej popijawy. Odrobina kultury by sie przydala chociazby przywitac porzadnie i pozegnac ze wszystkimi.
Jesli chodzi o Mnie to nigdy wiecej nie bedzie brana pod uwage Twoja osoba jesli chodzi o spoty, zloty itd. Na chlopski rozum : Koles przyjezdza z 2 goscmi dla popijawy, po czym po kilku godzinach zawija zagle bo stypa bez slowa itd a Realistka zamowila jedzenie (na szczescie tylko). Jednak pokryla koszta 3 posilkow!!! Niemily incydent i niepotrzebny no ale coz zawsze sie znajdzie jakis idiota. Pomijam fakt jazdy Bossika po alkoholu ze spotu...
Nie będe owijał w bawełnę wstyd mi że jesteś Ślązakiem i ze jeździsz coltem. Coltmania to grono ludzi mających co nieco pod kopułą i umiejących się zachować odpowiednio do danej sytuacji, ty sie niestety do takich nie zaliczasz i nie tylko w mojej opinii. To że pojechałeś ze zlotu nie powiedziawszy ani "cześć" ani "Ugryźcie mnie gdzieś" jeszcze mnie tak nie zdrnerwowało .... poswiadczyło to tylko o twojej kulturze osobistej a raczej jej braku ale to że ktoś sie stara organizuje wszystko załatwia (Realistka) a ty masz to glęboko gdzieś to jest to ziomuś nie FAIR Wszyscy obdarzyliśmy cie zaufaniem jak każdego nowego, zamawiasz obiad i mowisz że zapłacisz na miejscu...... OK masz prawo wkońcu ci ufamy a ty jak standartowy właściciel BMW poprostu uciekłeś nikogo nie informując czego następstwem jest to że Realistka musiała zapłacic za 3 obiady z własnej kieszeni.... I tu własnie wychodzi na wierzch prawdziwe oblicze coltmani.... UCZCIWOŚĆ i ZGRANIE GRUPY także.......spokojnie Kasiu my sie zrzucimy i pokryjemy koszty
A tak faktycznie co do Bossika to wiesz na następny spot bardzo serdecznie NIEzapraszamy