no i jak udał sie wam spocik?? P.s my nigdy spotów nie passujemy!!zawsze jestesmy chętni dzisiaj urzadzamy sobie tripa zdamy relacje jutro a co do spotu to jak najbardziej na weekendzie
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Ja jak wczoraj wieczorem sprawdzałem to nic nie było jeszcze, a dzisiaj od rana w trasie byłem i nie miałem dostępu do neta. A może przed wczoraj?? Już nie pamiętam, wczoraj późno wróciłem z pracy i w dodatku padnięty. Ale nie poddaję się, Może niedługo uda się spotnąć
Kto jest albo byłby chętny w niedziele na Torze Lublin są Rally Sprinty około godziny 14, w ramach relaksu spotkać się na torze ? Dobrze by było zjawić się paroma Coltowniami !!
Zależy od pogody... Jak będzie ładna słoneczna pogoda to z żonką emigrujemy na działkę, a jak lipa to raczej zostajemy w lublinie. Ale może się uda w sumie bo zaczyna się dopiero o 14
No i spocik przy okazji powrotu naszej ekipy z ogólnopolskiego się odbył. Za tydzień będę jechał prawdopodobnie coltem do Zamościa jak ktoś chce ze mną śmignąć to zapraszam
Czy sa chetni na spotkanko w ten weekend?? Szykuja sie dwie imprezy co roczne w okolicach Zamoscia(ok 15km od Zmc) trwaja 5-7.06.13, wiec jezeli sa chetni to zapraszamy.