DED napisał(a):no juz ja widze jak sie policzymy ;p
DED napisał(a): no to o ktorej tam byc planujecie ? he?

Tomi napisał(a):Stary! Napij się kawy bo palce Ci się plączą na klawiaturze!
DED napisał(a):bo robie 100 rzeczy naraz... pracuje na kompie, dzownie, ogaraniam filmiki na youtube itd...pozatym ja jakos tak mam ze prawie kazda moja wypowiedz ma poprzestawiane litery
Realistka postaramy sie tak byc ale to jest 300 km w jedna strone wiec mozemy miec jakis poslizg czasowy

Nie licz pięciu godzin od 8:00 tylko odejmij 5 od godziny na którą mamy się stawić i będziesz miała godzinę naszego wyjazdurealistka napisał(a):Liczę że jeśli wyjedziecie o 8, to będziecie na ok. 13'30

Tomi napisał(a): Nie licz pięciu godzin od 8:00 tylko odejmij 5 od godziny na którą mamy się stawić i będziesz miała godzinę naszego wyjazdu
przemek100018 napisał(a):Ja noclegu nie biorę więc zmiana ceny nie wpłynie na moje pojawienie się.
Chciałbym tylko wiedzieć o której mógłbym przyjechać, chyba dobrze będzie jak przybędę po Waszym obiedzie pod ten ośrodek. A potem jakiś wypad gdzieś ? Może udało by się ustalić mniej więcej jakąś ramówkę odnośnie soboty ?![]()
Pozdrawiam

Takumi napisał(a):Dokładnie malutki problem Trwają negocjacjeP
boSSik napisał(a):ja tez jak zdecyduje sie na nocleg to zapłaciłbym na miejscu

Koyocik napisał(a):Obiadokolację wolę zdecydowanie.
Tomi napisał(a): ja tak samo

Powrót do Spotkania międzyregionalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości