Tomi napisał(a):14,5 godziny przed kompem...
cyferki już mi latają przed oczyma

terminus napisał(a):śmierć frajerom, przyjdę na twój pogrzeb.

Razem od 27.01.13 

maniac napisał(a):W co grałeś?Hahahah...
D

maniac napisał(a):Przestroga...
Kupiłem sobie koszulkę Raplpa Laurena z pewnej limitowanej serii. Zapłaciłem z góry. Kosztowała tyle, że masakra (kilkaset złotych - 100 dolców w Stanach, w PL nawet nie pytajcie). Dostałem rozmiar XL, który mierzyłem w realnym sklepie (Peek & Cloppenburg) i był dobry. Najpierw sprzedawca źle wysłał koszulkę na nie mój adres. Byłem cierpliwy przez tydzień. Zgłosiłem problem. Po 3 dniach otrzymałem swoją koszulkę w rozmiarze XL, który okazał się być za mały - z uwagi na to, że modele z lat 2000-2010 były nieco mniejsze niż te po 2010 r. Szkoda, bo nikt mi o tym nie powiedział. Odesłałem wszystko na swój koszt, a i opłaciłem przesyłkę raz jeszcze. Kolejne 2 dni robocze. Wczoraj koszulka została powzięta z poczty (leżała tam 4 dni robocze - od mojej wysyłki to już tydzień). Ani nie mam koszulki, ani nie mam kasy, a Pani przez telefon wyjaśniła mi, że mają 14 dni roboczych na wymianę od wzięcia koszulki z poczty. Cały ten wkurw tylko po to, żeby oszczędzić 100 zł. Nigdy więcej nie popełnię tego błędu. Jestem strasznie zły na siebie, że chciałem oszczędzić parę złotych...I i chuj mi z tego wyszedł...

Razem od 27.01.13 

Tomi napisał(a):a jutro znowu cały dzień na kofeinie..... Dobrze, że wieczorem kawę zamieniłem na piwo, inaczej pikawa by mi wysiadła

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość