Bastek69 napisał(a):no to może się spotkamy wszyscy pod Mc donaldem w olkuszu i z tamtąd pojedziemy w kolumnie do celu? Myślę że i śląsk i małopolska ma to miejsce po drodze
No jestem kobietą , i jak co niektórzy uważają że nie mamy orientacji w terenie, ale my jadąc ze śląska (Bytom, Zabrze, Katowice, Mysłowice, Chorzów) , będziemy kierować się na Będzin - Czeladź - Siewierz - Poręba - Zawiercie. Natomiast przez Olkusz, bardziej pasuje osobą jadącym od Krakowa
Ale jesteśmy pewną grupą ludzi, która zawsze może się dogadać.
Dla grupy Śląsk - Katowice i okolice - proponuję M1 w Czeladzi, a potem w kolumnie jazda do naszego hotelu 5-cio gwiazdkowego
Mam propozycje obgadana odrobine na wczorajszym spocie Śląskim.
Proponuje zebrac swoje cztery...kołka w jednym umowionym dosc klarownym miejscu (dla takich przyjezdnych jak ja co najmniej) i jechac jedna kolumna badz szeregiemdo Zawiercia do tego naszego 5 gwiazdkowego hotelu
![]()
Natomiast dla obu grup - Śląski i Małopolska - takim miejscem to Siewierz lub Poręba lub wjazd dwóch takich kolumn do Zawiercia a potem razem do naszego hoteliku.
Nie wiem, ta kwestia została jeszcze do omówienia
--------------------------------------------------------------------------------------------
Lista chętnych na SPOT z uwzględnieniem wpłat (na czerwono):
1. Malibu [ Małopolska ] 2 dni - z obiadem + parking
2. Koyocik [ Śląsk ] (2 osoby) 2 dni
3. Realistka + Realista [ Śląsk ] (2osoby) 2 dni - z obiadem + parking
4. DED [Mazowieckie] 2 dni - z obiadem + parking
5. Misiekwwl [ Mazowieckie ] 2 dni
6. Tomi [ Mazowieckie ] 2 dni - z obiadem (przyjeżdża razem z DEDem - Mateusz)
7. przemek100018 [Śląskie] 1 dzień / 2 dni - miejscowy
8. Hosaka [Małopolska] 2 dni
9. Takumi [ Śląsk ] 1 dzień / 2 dni
10. Bastek69 + Jego kobieta [Małopolska] (2osoby) 2 dni
11. Gerwazy [ Śląsk] 2 dni
12. Mefi100 [Śląsk] 2 dni (?)
13. Nik [Małopolska] (?)