Słuchajcie, pod namową jednego z moich regionalnych kolegów o przerobienie zdjęcia...tzn. o dodanie głupich podpisów i chmurek postanowiłem i tutaj założyć temat o skromnej nazwie "Coltmania na wesoło" bo napewno ktoś z was posiada w swojej skromnej kolekcji zdjęcia z spotów, miedzyregionalek, zlotów z udziałem właśnie Coltmaniaków.. A niektóre z nich aż proszą się o głupie komentarze i chmureczki..
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Ocho.. przyznam że nie spodziwałem się takiego zainteresowania tym tematem.. Miło że mogę w was wzbudzić trochę uśmiechu, a zarazem wspomnień... W końcu duża cześć pojawiających sie tutaj zdjęć ma za soba jakieś miłe wspomnienia..
właśnie robię porządek na kompie i znalazłem coś co kiedyś zrobiłem i przypomniało mi się że na starym forum była taki temat ale na szczęście jest przeniesiony
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
Dla Maniaca bardaszki nalezy oipsywać... bardziej:
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.