Witam, zaczął się sezon letni a wraz z nim Lubelskie Noce Klasyków. Może zorganizowalibyśmy jakiegoś spota właśnie tam?? Dzieje się to co czwartek około godziny 20-21 na parkingu pod globusem. Parking jest duży możemy ostawić się gdzieś obok i spocić , a przy okazji popatrzę na różne ciekawe autka Co Wy na to??
Witaj w naszym regionie cieszę się że jest jakaś osoba chętna do działań z nami od jakiegoś czau probujemy się ustawi c na spocik ale niestety ostatnio kiedy ja nie naganiam do tego to nic nie wychodzi... więc jak się zadeklaruje wiecej osób to sadzę że pojawi się nasza stała ekipa spotowa zachęcam oczywiście do częstszego zagladania do naszego regionalnego podforum
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
bardzo chętnie nawet rozmyślamy o tym z Loggerem,nie wykluczam z tym ze to trochę późno dla nas na tygodniu...mamy 100km do przejechania później 100powrót,a rano do tyrki iść trzeba :-/
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Zdaję sobie sprawę że to trochę późno jest, tak to się zaczyna ta imprezka:) Ale nie musimy na klasykach spotować, i nie w czwartek. Możemy kiedy indziej i o innej porze.
no my raczej odpadamy bo Logger się rozchorował,poza tym ja już mówiłem w naszym przypadku jest za późno. Ewentualnie może weekend któryś wszystkie wolne poza 28/29/30.06 bo jak wiadomo wtedy jedziemy za ZLOT ogólnopolski. Mażemy się na to ZOO ustawić i grilla Czy coś jak by coś to mówcie to puszcze masówkę...
Czyli co pass?? Chłopaki z Zamościa mają daleko no i jak choroba rozkłada to nie ma rady ale na godzinkę można by chociażby Lubelaków i okolicznych skrzyknąć