To zapraszamy eddie19 w nasze skromne progi pieknego Wroclawia
I mam takie pytanie do Was drodzy coltmaniacy. Wszyscy sie pytaja o grilla itd, a co z pilka do kosza? ma ktos, moze cus podobnego, rownie okraglego do tego czym rzucaja murzyny w telewizji? Ja takowa posiadam, ale problemy sa dwa: raz, ze potrzebowalbym pompki , dwa ze jest juz troche zuzyta, przez co slabo trzyma sie rak. Takze, posiada ktos przypadkiem taka pileczke w domu?
Alez Colciu, tego grilla to my planujemy zrobic wlasnie na terenie decathlonu tam jest taka laweczka, stolik i kiedys widzialem jal ludzie tam sobie zrobili grilla. jesli nas wygonia to trudno, ale planujeny to zrobic wlasnie w takim miejscu zeby mozna bylo i pogrillowac i pograc w kosza w jednym miejscu pozdrawiam
Hmm....kwestie miejsca do grillowania obgadamy na spocie.Teraz nie ma sensu na ten temat debatować Poza tym,jestem pewna że znajdą się osoby które będą za "przejazdem przez miasto" więc można to wykorzystać do zmiany miejsca na grilla.Dodatkowo jeszcze uważam ze przy decathlonie to niezbyt dobre miejsce na grilla ale to tylko moja opinia.
chętnie bym podjechał ale zobacze jak z funduszami bo niestety miśka bedzie trzeba nakarmić solidnie na taką podróż i pozatym w tym samym terminie jest zlot na lotnisku koło mnie to może byście podjechali .
Nie wiem ale zawsze jak jestem to zapominam cokolwiek sprawdzic, czy się moze nie umawiacie. Zazwyczaj na weekendy, ale to nie wszystkie. Czasem przyjezdzam do siostry czy znajomych. Moze w przyszlym tyg, moze w nast.. Też mam grilla DD
Dziękuję wszystkim obecnym (Maik,Krasusek,Wikol,Tekaj)za spot.Co prawda pogoda dopisała ale było całkiem nieźle Jutro wyślę Wam na maila zdjęcia ze spotu. Życzę Wam miłej reszty weekendu