2.To że mój numer zaczyna się na 517 nic nie znaczy.
3.Spadaj Major! ;*

Razem od 27.01.13 

Razem od 27.01.13 

Razem od 27.01.13 

Razem od 27.01.13 

eddie19 napisał(a):ejjj, przecież to Colt Kamila, co sie stało że go sprzedaje ?
nitrus napisał(a):Ja wiem jak to było zaparkowałeś zrobiłeś małe kółko przechodzisz koło Swojego auta i mówisz
"o jakiś colt stoi dam mu wizytówkę to może pojawi się na forum"
Alkanick napisał(a):A teraz sobie myślę "fajny głupek, jak one już jest na forum"

Razem od 27.01.13 

Razem od 27.01.13 

Major napisał(a):eddie19 napisał(a):ejjj, przecież to Colt Kamila, co się stało że go sprzedaje ?
pewnie na spocie było chudżowo, i stwierdzil ze nie ma sensu tym autem jezdzic, a teraz kupi jakiegos peżota albo hjujdaja ;/
a tu chyba powód..
(Możliwa zamiana najlepiej z gazem rozpatrzę każdą możliwość)
taki porobiony 1.6 z przebiegiem 225tys km, i wiekszymi laciami na pewno nie pali 7 litrow tylko 10-13 zalezy od jazdy, a ze mamy w polsce drogie paliwo, to sam sobie dopisz zakonczenienitrus napisał(a):Ja wiem jak to było zaparkowałeś zrobiłeś małe kółko przechodzisz koło Swojego auta i mówisz
"o jakiś colt stoi dam mu wizytówkę to może pojawi się na forum"Alkanick napisał(a):A teraz sobie myślę "fajny głupek, jak one już jest na forum"
i na dodatek jeszcze zadajesz sobie pytanie, ciekawe co ma pomodzone w tym aucie, chetnie zobaczysz go na spocie o ile wpadnie, i zaraz bedziesz czytal jego temat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość