No może tylko połowę prawdy napiszę
Otóż chodzi o to, ze znowu jest promocja na MyDeal-u na połówkowe ceny na karting.
Moze ktoś to zdąży przeczytać zanim mój wpis zostanie znowu usunięty.
Dziwne, że nie można promować tutaj takich promocji, przecież to jest z korzyscią dla forumowiczów, ja z tego przecież nic nie mam.
Chociaż nie
Mam pomysł. Zalogujcie się z mojego linku, tzn. załóżcie sobie konto na MyDeal.pl kupując te tanie bilety na karting wtedy ja dostanę punkty w programie lojalnościowym
Poszukam gdzieś ten link i zaraz tutaj dopiszę.
A jak chodzi o ceny to jest to 69 zł za 48 minut (czyli 4 jazdy) lub 36 zł za 24 minuty (czyli 2 jazdy).
Można się zrzucić, np. 4 osoby razem to wtedy wypada 17 zł 25 gr za 12 minutową rundę na torze kartingowym dla jednej osoby, bo z kuponu może skorzystać ponoć dowolna liczba osób.
To jest ten link polecający do założenia konta na tej stronie internetowej ze zniżkami (coś a la Groupon):
http://www.mydeal.pl/poznan/35400bfae1620790a02a54252d52587a/
a tutaj link na tanie bilety na karting:
http://www.mydeal.pl/poznan-pakiet_minut_na_przejazd_gokartem-10622.html
Ciekaw jestem kiedy teraz ten post zostanie skasowany
Mi najbardziej pasowałoby niedzielne popołudnie, ta godzina 15, czy 15:30 może być idealna na początek jazd po torze.
Jakby się Wam nie chciało szukać to tutaj najważniejsze informacje:
Ważność kuponu:
od wtorku 16.10.12 do 31.10.12
Konieczna wcześniejsza rezerwacja terminu minimum 48 godz. wcześniej – w tym celu należy przesłać na adres: poznan@lemans.net.pl maila z następującymi informacjami:
- termin korzystania z usługi z podaniem dokładnej godziny,
- ilość wykupionych przejazdów,
- liczbę osób, które będą realizować kupon,
- numer kuponu,
- nazwisko do rezerwacji oraz
- numer telefonu kontaktowego
W tytule maila należy umieścić następującą informację: Rezerwacja Poznań
Jeśli podany termin będzie wolny otrzymasz maila zwrotnego z potwierdzeniem przyjęcia rezerwacji
W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24 godz. wyprzedzeniem kupon przepada
Przed złożeniem rezerwacji należy wydrukować kupon
Kupony można łączyć
1 osoba może kupić i wykorzystać dowolną liczbę kuponów, może też przeznaczyć je na prezent dla kogoś bliskiego
Kupon do wykorzystania w czasie 1 wizyty przez dowolną liczbę osób
Czas przejazdu dla 1 osoby trwa 12 minut
i jeszcze to:
Wyścig gokartem na torze Le Mans
Opcja 1: pakiet 2 x 12 minut za 36 zł
Opcja 2: pakiet 4 x 12 minut za 69 zł
Opcja 3: pakiet 7 x 12 minut za 119 zł
Tor o długości 450 metrów z dużą ilością szybkich zakrętów
Do dyspozycji 14 gokartów firmy Sodi Kart o silniku "9 KM", w tym gokarty specjalnie przystosowane dla dzieci (minimalny wiek uczestnika to 8 lat)
Możesz wykorzystać kilka kuponów, kupony można łączyć