z przykroscia musze stwierdzic, ze moje plany sie troche pokomplikowaly i nie bede mogl sobie pozwolic na konsumpcje sniadania w Waszym gronie w niedziele rano. chcialem sie pojawic, ale nie dam rady. nastepnym razem zjawie sie (nawet jakby mialby byc to spot w plazie na parkingu na 5 osob) i mam nadzieje, ze zdaze zbudowac swojego colta do tego czasu. a tak w ogole to gdzie jest ta dzialeczka ? bo moze udaloby mi sie cos wykombinowac jakby byla w dogodnej lokalizacji.
Spot już przeszedł do historii a żadnego wpisu nie ma... zdjęcia pewnie wrzuci El Banano a ze swojej strony dodam że było bardzo sympatycznie i ciepło przy kominku, zwęglone kiełbasy radośnie chrupały w paszczy i uśmiałem się jak nigdy Do następnego w gronie stałych bywalców
Ja po tym spocie mam pamiątkę na dłużej - dzięki moim epickim zdolnościom i krzakom Bartka, nabawiłem się nowych rys na aucie Śmiechu było co niemiara Czekam na fotki, bo moje były robione na szybko, żeby baterii starczyło i nic na nich nie widać.
hehe kto miał aparat ten miał, niestety zabrakło na nich pare osób (Mikozi+Ania oraz tresorex+synek) Ale pomimo kiepskiej pogody spot uznać należy za jeden z lepszych w historii wszystkich spotów całej wlkp. nie udało się nam również porobić zdjęć z wypadu na gokarty to teraz konkrety:
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball
A jak było na kartingu? Akurat całą sobotę byłem poza Poznaniem, ale jeżeli w przyszłości podobna impreza będzie powtórzona to może uda mi się pojawić, tym bardziej, że chętnie bym pojeździł gokartem.
Zajrzyj do tego wątku:Karting w Poznaniu - temat informacyjny. Akurat jeszcze dzisiaj jest promocja na tańsze przejazdy kupowane w pakietach po 12 minut - na portalu MyDeal.