Trzeba poczekać co powie sam aqua Zawsze ewentualnie można spać w aucie Ale chyba bardziej liczy się to, że się zobaczymy i to prawdopodobnie w niemałym gronie
Wiem że jest to dalej niż poprzednia lokalizacja, ale w tej sytuacji tylko to nam pozostało... Jeżeli chodzi o picie, nie widzę powodu by były jakiekolwiek ograniczenia poza zdrowym rozsądkiem i brakiem noclegu, tego nie mogę zapewnić, chyba że ktoś chce wziąć namiot lub kimnąć się w aucie -> droga wolna Proponował bym raczej ognisko zamiast grilla, jest przyjemniejsze, bardziej integracyjne i kiełbasa z niego jest smaczniejsza
Nie ma tragedii, jak pierwsze spojrzałam to się przestraszyłam, ale wyjdzie nam tylko jakieś 10 km więcej, a może i nie, więc się poświęcimy i przyjedziemy mam nadzieje, że nic nie stanie na przeszkodzie i, że trafimy na miejsce bez problemu rozumiem, że godzina spotkania się nie zmienia ? ponieważ nie będziemy mieli dużo czasu,bo wieczór zajęty, a chociaż trochę byśmy chcieli posiedzieć
Aquarius, jesteś wielki!:) Już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłem kiełbachę z ognia:P Na wszelki wypadek przyjadę chwilę później żeby łatwiej trafić, wtedy wystarczy, że będę wypatrywał tęczy (na LANSERZE Danielo)
Ja mam HTC, możecie dzwonić o każdej porze dnia i nocy (chyba, że nie jesteście piękną rudą lub blondynką;)) A tak na serio to na wszelki sobie jednak spiszę numery Banano i Aqua, więc drżyjcie i spodziewajcie się połączenia