Z nieoficjalnych informacji wiem, że od nowego użytkownika wyszła propozycja uatrakcyjnienia spotu. Istnieje możliwość spotkania i zabawy na strzelnicy w każdą sobotę między godzinami 12-18 (chyba) więc co Wy na to?
mój niedźwiadek aż niemoze sie doczekać pierwszych śniegów spot zimowy z atrakcjami driftowymi?? dobry pomysł na urozmaicenie śnieżnych weekendów w szerszej grupie i do tego konkurencja objechania parkingu na czas (bokiem)
a swoją drogą padła propozycja umówienia się na strzelnicy podczas spota 19.11. ponieważ jeden z naszych Kolegów zgłosił mi telefonicznie chęc zorganizowania takiego spotkania więc pytam was o zdanie.... co za pech, Aquarius... musiałeś być szybszy??
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball
Powitanko )) Strzelnica Magnum mieści się pod adresem Witosa 45, ale wjechać można tylko z ulicy Dojazd. Czynna jesy od wtorku do piuątku w godz 12 - 20, w sobotę 12 - 18. W razie, jak się uzbiera jakieś gremium spotochętnych, to proszę o podanie konkretów w formie ikle osób i w jakim czasie. Kolo bano ma do mnie komórę, a z resztę sruuu podaję tutaj: 604 986 346. Jeżeli będzie mała ilość osób, to mogę zrobić taki manewr, że wezmę swoje giwery, a wtedy taniej amunicja wyjdzie(można powiedziec, że trzykrotnie). Na razie pozdruuuffka ))
Potwierdzam pomysł wcześniejszego spota. To tylko pomysł, nie mam zamiaru o to prosić bo tyko decyzja większości jest wiążąca. Po prostu od 15 listopada mnie nie będzie i pytanie czy chcecie to zreorganizować?