będąc po imprezie dzień wcześniej i 6km - o ile dotrę do mety, czuję, że może być ciężko ale mam nadzieję, że coś się jeszcze uda zorganizować w późniejszym terminie i że już dotrę na bank!
#Amdzik - my z Liskiem jesteśmy z Huty, więc się ustawimy oboje i polecimy na Zakopiankę przez Nowohucką. Jak nie jesteś stąd, to gdzieś po drodze możemy się spotkać
w niedziele mam komunie ;/ może na następny się załapie. i masówka chyba nie poszła bo nic nie dostałem, a odnośnie eko jazdy to Mystek nie gadaj ;P, nie będę wskazywał palcem kto w poniedziałek na Bora-komorowskiego po pasach skakał i wyprzedzał prawym pasem
możliwe, z tego co pamiętam to chyba rano musiałeś mnie widzieć. Rozpędziłem się do 120 czy 140km/h, wiec prędkość w normie przecież Bora to chyba droga bezpieczniejsza niż nawet autostrada, jak dla mnie
ja z południa Krakowa więc do Myślenic mam rzut beretem, tylko akurat w niedzielę biorę udział w biegu, a raczej się nie rozpędzę tak, żeby dobiec na spotkanie z Wami
Ok, to umówmy się pod Plazą, tam od tyłu tak się wjeżdża (nie przy myjni, tylko od parkingu z tyłu) i tam na parkingu o 17. Bo mżawka jest, chłodno ogólnie, postoimy na zadaszonym