Nie jestem przeciw, ale porównaj tył CJtki do innych hatchbacków z lat 90. Wypada to dość słabo, jeszcze jakoś spoiler cyborga ratuje ten tyłek ale i tak nie jest dobrze. Ale to nie temat o brzydocie tyłków Przód ma za to piękny i to wystarczy, chociaż w moim przypadku to wszyscy oglądają tył
Maruderzy Ostatnio jechałem do mojej Kocusi do Zabrza i przez chwilke mialem okazje jechac za CJ to az mnie lekka nostalgia złapała jak patrzyłem na dupkę CJ - ona była jedyna w swoim rodzaju, do dziś się wyróżnia na tle innych samochodów a w tamtych latach to musiał być totalny breakdown. IMO tyłek CJ jest rasowy, ma to coś - mi się podoba, ale co kto lubi.
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
CJ i CZT mają dla mnie uroki, każdy z tych samochodów na swój sposób. Na pewno wyróżniają się z tłumu. Wolę to niż jezdzic czymś co wygląda jak cała reszta samochodów z danej epoki.
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-