jabberkonto napisał(a):Przez chwile myslalem ze Piciowy sprzedal swojego
ja też

jabberkonto napisał(a):Przez chwile myslalem ze Piciowy sprzedal swojego

Tovija napisał(a):jabberkonto napisał(a):Przez chwile myslalem ze Piciowy sprzedal swojego
ja też

Całkiem niezły klon, nawet felgi 

jabberkonto napisał(a):I?

Tylko że na 5m, im bliżej tym więcej wad "znajomego" lakiernika wychodziło. Na powierzchniach płaskich nie ma się do czego doczepić, kolorystyka przecudowna i położony lakier fajnie ale na detalach lakiernik dał ciała. Oklejanie nieodkręconych elementów na "odwal się". Wszystko, ramki, uszczelki a nawet lampy tył gdzie wystarczyło je odkręcić i było by mniej roboty jak obklejać to taśmą w sposób taki że po 1-2cm od krawędzi jest pomalowane.

Takze jesli sie potwierdzi to Picowy musi podkrecic boost 
ogólnie da się to bez problemu zrobić, tzn samo paliwo bo zapłonu nie ruszysz, Ale jak przypałujesz na Pb to będzie ubogo w ciul i KaBum
Także trzeba jeździć z głową i nie dopuszczać do braku gazu. ![:] :]](http://coltmania.pl/images/smilies/spl.gif)

bonsao napisał(a):a coś więcej o modach silnika ? Jakie turbo czym wystrojone ? czy ta moc 230KM to sprawdzona na hamowni ? Jechałeś nim?
"a może przez to że jestem ojcem?" 

200 KM to raczej górna granica, zawory dosyć trzymają górę, mimo zwiększania doładowania do 0,8 nie zauważyłem zwiększenia Nm przed odcięciem, może z większym dolotem i wałkiem ostrym coś wyjdzie. No i dodatkowo odprężony silnik - u mnie jest seryjne sprężanie, więc przy tym samym doładowaniu raczej mniej mocy. No i jeśli zapłon jest seryjny to długo może nie pojeźdić, stukowe u mnie wymusiło totalne cofnięcie zapłonu w pewnych obszarach mapy. Z jednym się zgodzę - po tylu latach i jeżdżeniu wieloma szybkimi furami nadal uważam, że Colt 4g92t zapierdala- tak jak Reksio powiedział 

Powrót do Auta, które Was zaciekawiły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość