Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ Giełda ‹ Kupię
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

kupię klimatyzację do CA0

W tym dziale możesz zamieścić swoją ofertę dotyczącą kupna.
Regulamin działu
DZIAŁ GIEŁDA

1 - W dziale SPRZEDAM mogą pisać wyłącznie osoby, które dołączą do Grupy SPRZEDAM. Zgłoszenia przyjmuje Administrator w tym temacie – LINK.
2 - Osoby udzielające się tylko w działach należących do kategorii GIEŁDA mają zakaz wystawiania nowych ogłoszeń i mogą zostać usunięte z forum. Handlarzom dziękujemy i zapraszamy do integracji z forum.
3 - Autor wątku ma obowiązek przynajmniej raz na miesiąc informować o aktualności tematu dodając nowy post. Wątki, w których po upływie miesiąca od ostatniego postu nie pojawi się żadna odpowiedź moderator ma prawo uznać za nieaktualne i przenieść do archiwum giełdy. Po sfinalizowaniu transakcji, autor tematu jest zobowiązany poinformować o jej zakończeniu w nowym poście.
4 - Zabrania się autorowi tematu zamieszczania postów nie wnoszących nic do transakcji w celu podniesienia swojego tematu w dziale częściej niż raz na tydzień.
5 - Jeżeli sprzedawane przedmioty są jednocześnie wystawione przez sprzedającego na innych portalach umożliwiających ich zakup (np. allegro.pl, tablica.pl itp), to dopuszcza się umieszczenie w temacie ogłoszenia dodatkowo link do takiej aukcji/ogłoszenia.
6 - Tytuł ogłoszenia musi zaczynać się prefixem [SPRZEDAM] / [KUPIĘ] / [ODDAM]. W przypadku długiego tytułu używając skrótu [S] / [K] / [O] oraz rzeczowo sformułowaną nazwę wraz z typem colta do którego przedmiot się odnosi.
7 - W każdym zakładanym temacie należy obowiązkowo umieścić bezpośrednio wyświetlające się zdjęcie sprzedawanego przedmiotu oraz jego cenę.
8 - Zabrania się zatajania wad lub uszkodzeń sprzedawanych przedmiotów.
9 - Każdy sprzedawany przedmiot musi być dokładnie opisany z uwzględnieniem stanu zużycia oraz ewentualnych uszkodzeń.
10 - W przypadku niespełnienia powyższych wymagań, moderator ma prawo przenieść taki wątek do działu Kosz/Archiwum.
Odpowiedz

Postprzez Jakubmitsu » 27 cze 2021, o 23:13

Witam, kupię cały komplet do montażu klimatyzacji do colta CA0 z silnikiem 1.3, nie wiem czy będzie pasować od 1.6 lub z lancera V gen jeśli tak to przygarnę :)
Najlepiej sprawną nie uszkodzoną i nie za miliony monet :D
Jakubmitsu

Dostał piw: 0
Auto: Mitsubishi Colt CA0
Województwo: Wielkopolskie

Postprzez Danielo » 28 cze 2021, o 06:44

Nie pasuje z 1.6
Wygląda na to ze będę taką miał na sprzedaż, jednak trzeba by skompletować bo wszystkie jakie mam leża razem..... także ciężko powiedzieć kiedy to będzie, chyba ze wiesz które to rurki i przyjedziesz sobie wybrać :D
Danielo
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 189
Auto: CA Malibu

Postprzez Jakubmitsu » 29 cze 2021, o 02:25

to tylko od 1.3
jak nie jest daleko mogę przyjechać ale nigdy na oczy nie widziałem klimatyzacji w 1.3 więc nie wiem który wężyk która rurka :D
Jakubmitsu

Postprzez bonsao » 29 cze 2021, o 21:14

jak coś to mój kolega ma do 1.3 ale na razie spróbuj skompletować u Danielo
bonsao
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 152
Auto: CZT i Space Runner II
Województwo: Łódzkie

Postprzez Danielo » 30 cze 2021, o 07:17

To daj koledze namiar do kolegi, ja zanim to wszystko odkopie i ustalę to minie poł roku ;)
Danielo
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 189
Auto: CA Malibu

Postprzez Jakubmitsu » 1 lip 2021, o 04:17

to proszę o wiadomość na priv z numerem telefonu :)
Jakubmitsu

Odpowiedz

Powrót do Kupię

Powrót do Strona główna forum