musze kupić kamerke do auta bo moja juz odmówiła działania, na rynku jest tego dużo i wolał bym coś sprawdzonego co troche podziała. Aaaaa mile widziany uchwyt magnetyczny

. Ja kilka miesiecy temu kupilem XBLITZ DUAL CORE. Kamerka posiada duzy obiektyw, nagrania sa bardzo dobre. Do tego posiada tryby parkingowe, ktore szczerze mowiac sa nawet zbyt czule
. Srednio tylko z nagraniami w mroku. Dodatkowo jest kamera tylnia. Kolor cos ala bezowy. Kamera mimo ze stala wiele dni w sloncu, wciaz dziala bez zarzutu (a w dotyku byla goraca). Gdybys chcial jakis nagran to daj znac. Moze cos wrzuce 

Gregg napisał(a):...ja polecam tą: https://www.wideorejestratory24.pl/kame ... 1wh-fullhd
Koniecznie musi być ori jak w opisie bo podróby strasznie się sypały!
Na 1080 robi super nagrania w dzień i w nocy bez dodatkowego doświetlania - u mnie chodzi na 720 bo nie potrzebuję super jakości tylko więcej miejsca z racji przebiegów. Mam ją ładnych parę lat i nigdy mnie nie zawiodła, a kupowałem u chinola jak weszły na rynek
Powrót do Pytania ogólne - Dział techniczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości