Mojego CJ0 kupiłem jakieś 6 lat temu. Od razu na dzień dobry do wymiany były lampy bo na światłach mijania ledwo co świeciły. Zakupiłem więc używki i zamontowałem je. Owszem były lepsze, dawały więcej światła ale szału nie było. Jako że Colt jeździ głównie po mieście (90%) więc dało się z tym żyć ale ostatnio miałem kilka wypadów poza miasto po zmroku i odczułem że światła są już mizerne. Przy dobrej pogodzie jeszcze można jechać, przy mgle można poratować się przeciwmgielnymi ale przy deszczu jest tragedia. NIe wiem czy słabe światła to bolączke tego modelu ale tak nie da rady jeździć, to jest niebezpieczne. Niby z zewnątrz reflektory świecą mocno ale siedząc w aucie widzę że ... nic nie widać
. Ponieważ zamierzam trochę CJ jeszcze pojeździć stwierdziłem zę zainwestuję w reflektory. Jako że nadziałem się na kiepskie używki pomysłałem tym razem o zamiennikach i tu pytanie.Czy ktoś może polecić jakieś godne uwagi zamienniki reflektorów do CJ0 (2003 r)?
Na Allegro znalazłem takie coś:
https://allegro.pl/oferta/depo-reflekto ... 9477054046
Czy nadawały by się do montażu? Bedą dopasowane? No i czy będą pożądnie świeciły?
Czy ktoś miał do czynienia z tym producentem?
A może ktoś ma namiary na lepsze sprawdzone zamienniki?
Z góry dzięki za wszelkie informacje!

. Wystarczą mi standardowe reflektory ale sprawne. Co do DEPO to dobrze wiedzieć że ktoś miał z tym do czynienia i jest to jakaś alternatywa. Niemniej jednak uwaga o ewentualnej regeneracji wzbudziła moje szczere zainteresowanie. Przyznaję żę chodź wiedziałem o takim rozwiązaniu to gdzieś do głowy mi teraz ono nie przyszło, a rozwiązanie o tyle ciekawe że w piwnicy leżą jeszcze stare reflektory, te które były na moim Colcie gdy go kupiłem. A to oznacza że jeżeli znalazłbym odpowiedni warsztat to mógłbym zlecić regenerację tych starszych reflektorów bez "uziemiania "auta. Potem zostałoby tylko odebranie zregenerowanych reflektorów z warsztatu, banalnie proste wmontowanie ich do auta i ustawienie na SKP. Nie głupi pomysł jeżeli światła odzyskały by prawidłowy blask.