Kiedy planujecie ten spot? Ilu dniowy wypadzik ma być i jakie byłyby ogólne koszty takiego szaleństwa he he?:)Bo jeśli by mi wszystko pod pasowało to byłbym chętny ruszyć tyłek i spędzić ten czas z wami Drodzy Coltmaniacy:)
Bo colt to auto,które mnie kręci,na zawsze w moim sercu na zawsze w mej pamięci...
ja w bieżący weekend pracuję w wolne weekendy cały mój czas absorbuje mi moje ranczo tak więc na razie odpadam ew. proponuję spot o mnie na polu połączony w walką z perzem hehe :p
Co do miejsca ja jestem otwarty na propozycję.Chociaż nie ukrywam że chętnie zaprosimy was do nas,możemy pójść do ZOO No i w sumie tyle razy się wybieraliście do nas że może w końcu byście dotrzymali słowa... ps.no fakt Dabadee ty byleś
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Ja w sumie dawno nie byłam w tym zoo... Dabadee też musiał by jechać bo mam dla niego coś do oddania... I mogę do kompletu jeszcze przyjąć dwie osoby z krótkimi nogami na tylną kanapę
Witajcie Wczoraj byliśmy na kajakach można to nazwać mini spotem,popłyneliśmy w rejs 2h. za jakiś czas 2/3/4 tygodnie chcemy się wyrnac na cało dzienna przeprawę ok 7/8h czy byli by chętni?? później dodam parę fotek Ps. jak by się ktoś zmęczył to można się zatrzymać i ochłodzić... no i co naj ważniejsze to czy są chętni na wypad do Zoo?? myśleliśmy o wypadzie do Zoo a później grillowaniu piszcie kto kiedy może!!
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Ja jestem zawsze za i w sumie mini spoty mamy co dwa dni;-) Ale jak będzie nas dużoooo to jeszcze lepiej oprócz zoo kajaków z chęcią udostępnie swoja działkę na grilla więc miejscówka jest teraz tylko chętni;-) Najlepiej zgrać dogodny termin dla wszystkich piszcie kto kiedy może!?
komuś jeszcze pasuje??lub nie to będziemy robić listę A może ma ktoś chęć?? Ps.my płyneliśmy niestety tylko 1etap Ale w tamtym roku daliśmy rade całość przepłynąć, może ktoś jest chętny z nami spróbować w tym roku?? Ewentualnie może taki wypadzik??
Ja z miłą chęcią się dołącze, o ile jakiś terminów egzaminów nie ustalą na weekend... Ale tak na chwile obecną jestem za. Jechałbym swoją Colciną tylko komuś bym się pod ogon podczepił bo drogi do Zamościa nie znam a geograf ze mnie marny
Przypomnialo mi sie ze w sobobte w HrubiesZowie odbywa sie zlot aut amerykanskich,bedzie na co popatrzec.Moze sa chetni na spot na miejscu ewentualnie mozemy pojechac razem.Zapraszam