Pierwsze pytanie ode mnie do organizatorów
jak jest na miejscu z zasięgiem 3G/LTE? Przy tygodniowym wypadnie muszę mieć dostęp do neta służbowo, przynajmniej 3G
jak to czarna dziura zasięgowa to będę musiał ograniczyć pobyt do 3 dni 
Moderator: Organizator zlotu
jak jest na miejscu z zasięgiem 3G/LTE? Przy tygodniowym wypadnie muszę mieć dostęp do neta służbowo, przynajmniej 3G
jak to czarna dziura zasięgowa to będę musiał ograniczyć pobyt do 3 dni 

)
Więc kto będzie potrzebował do pracy, może odetchnąć z ulgą, bo zazwyczaj generuję ogromny ruch 

A już liczyłem na stream ze zlotu..Schizo napisał(a):Ja jak się pojawię to dla integracji, więc mi wi-fi nie jest potrzebneWięc kto będzie potrzebował do pracy, może odetchnąć z ulgą, bo zazwyczaj generuję ogromny ruch

także przemyśl jeszcze na spokojnie

Teoretycznie to jedziesz przez WLKP co szkodzi zgadać się i jechać razem?Patryk Cj0 napisał(a):co do zlotu ja chyba odpadam z 2 powodów 1 powód to prawie 700 km w 1 strone i nikt nie jedzie z Pomorskiego taki kawał jechać samemu to troche strach auto nie jest nowe ;/ zeszły zlot colt pokazał klase przepalając cewke i 80 km jechałem na 2 cylindrach ;( a 2 to nie mam z kim domku wynająć chyba ze ktoś mnie przygarnie

ROZWÓD? napisał(a):12 Miśka + Iza /7 dni/ obojętnie, byleby było wifi i sojowa latte na śniadanie
13. tomchuck / 7 dni / tam gdzie mnie zechcą...byle bez wi-fi i z zimnym browarem rano

Razem od 27.01.13 

Razem od 27.01.13 

Razem od 27.01.13 

Mniej wiesz.. Lepiej śpisz..eddie19 napisał(a):Tak wgle to dlaczego Wizir jest z Mimi na liście ? Jakiś ślub mnie ominął ? To lista chętnych, a nie domków

A ty skąd wiesz? Miałeś założyć konto na w/w portalu i co?tomchuck napisał(a):nawet zdjęcie profilowe na pewnym portalu ma z wizjerem

Powrót do XIII ZLOT OGÓLNOPOLSKI COLTMANIA 2020
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości