Łysy59 napisał(a):Alkohol będzie można pić?

Łysy59 napisał(a):Alkohol będzie można pić?

w sumie to godzinowo nie ustalaliśmy bo cały dzień będziemy w domu i będziemy ogarniać więc porozmawiam dzisiaj z Amdżejem i damy znać 

Może jeszcze grille zabrać i węgiel, żeby nie robić jej kłopotu 

Myślę że grilla i ognisko rozpalimy tak ok 15/16 ale to już na miejscu się okaże, nie planujemy wcześnie kończyć więc jeśli ktoś może dopiero pozniejszym wieczorem to jak najbardziej zapraszamy
wiewiórka napisał(a):Przypominam wszystkim, że emi zapewnia miejsce, pogodę, dobry nastrój i ewentualnie nocleg (ale każdy we własnym zakresie, hehe). Jedzonko, picie mamy własne!Może jeszcze grille zabrać i węgiel, żeby nie robić jej kłopotu

gosia_wwy napisał(a):Emi jak tam temperatura wody w basenie? Kostium brać?![]()

Łysy59 napisał(a):Mnie stać będzie tylko,aby na grilla przywieźć kaszankę.Nie będzie to tzw."kicha",czyli wstyd?
jak coś mam i cebulkę i folie aluminiową to będzie można zrobić kaszankę na bogato 
Będzie fajnie.
Łysy59 napisał(a):Emi,to tylko żart był.Napisz Gosi wwy że basen na Nią czeka,ale żeby kostiumu nie brała...Będzie fajnie.

na bank będzie ciekawiej 

Łysy59 napisał(a):Emi,to tylko żart był.Napisz Gosi wwy że basen na Nią czeka,ale żeby kostiumu nie brała...Będzie fajnie.

Mam nadzieję że zrozumiale napisałam.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości