. A tak na poważnie, kobieta staranowała mnie na rondzie w Sosnowcu, była tam jakiś czas temu zmiana organizacji ruchu(tak słyszałem) i kobieta możliwe że jechała na pamięć tylko właśnie nawet jeśli ? To czemu nie obserwowała drogi ? Wiele pytań - mało odpowiedzi. A ja już prawie tydzień totalny dół jestem osobą aktywnie fizyczną a obecnie od tygodnia nie mogę za wiele robić z powodu urazu szyi a do tego świadomość że takiego auta nie dostane(szukałem wersji 1.6\103km oczywiście nawet na holenderskim maarksplaatsu nie mogę znaleźć). Dbajcie i uważajcie na swoje autka bo pieniądze z OC nie zrekompensują śmierci ostatniego samuraja !

Wielka szkoda autka i żal, że się z nim rozstaniesz. 

(cena wzmaka 121 zł według ich obliczeń- helix blue b-four) nie zgadzam się że norma to 170 tys. Macie jakieś doświadczenia z według was "korektą za przebieg" z tytułu Oc ? A jeśli chodzi o wrak to jak to będzie dawcą dla colegi colta w tym samym kolorze bo ma "golca" dostanie klime (która naprawdę działała na 110 %) i elektryczne szyby. (Każdy Colciaż potrzebuje troche luksusu