. Mam gwożdzia a mianowicie czy sterownik lusterek jest podświetlany czy nie ?. i Pytanie drugie czy sterownik szyb też u was tak marnie ledwo bżdzi ? czy świeci mocno ? . Nie to żebym nie mógł trafić ale jednak naszła mnie taka refleksja 
. Mam gwożdzia a mianowicie czy sterownik lusterek jest podświetlany czy nie ?. i Pytanie drugie czy sterownik szyb też u was tak marnie ledwo bżdzi ? czy świeci mocno ? . Nie to żebym nie mógł trafić ale jednak naszła mnie taka refleksja 

kupujesz 2 panele sterowania kierowcy, wyjmujesz przełączniki z kreseczką, zamieniasz je w panelach, tylko musisz dodać drugi led do panelu kierowcy i pociągnąć kabel do leda dla pasażera 

pewnie że chcętresorex napisał(a):Jak chcesz mieć podświetlany przełącznik lusterek to szukaj od galanta lub pajero ze składanymi lusterkami - jest podśweitlany i pasuje bez przeróbki deski, trzeba tylko kostkę przelutować
. które dokładnie modele tych pojazdów ?tresorex napisał(a): jest na to sposóbkupujesz 2 panele sterowania kierowcy

Powrót do CJ0-CJ1A-CJ2A-CJ4A - Dział techniczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości