sie tak nie bulwersuj bo powiem pokerowi zeby Cie zwolnił **
chodzi o to, ze nagle zmieniles godzine spotów i nic nie napisales zeby to zauwazyli ludzie, wiekszosc przyjedzie o 17 i juz nie bedzie kiełbas ;D to chodzi o tego grila a nie o to kto ile ma siedziec.. myslisz ze taka Daga przyjezdza po to zeby zobaczyc Twoje czy Moje czy XZY auto ? Albo pogadac z kims? Niee. mylisz sie ! Jej chodzi o ten wuszt ;D
** - poker - mityczna postac pełniaca role kierownika nitrusa. Podobno w mitach jest troche prawdy - dla wtajemniczonych jest wiecej tej prawdy
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
he he he ;D no jesli w sobote będzie niemrawo i nie zachwycająca pogoda sie bedzie zapowiadac to postaram sie pozyczyc plandeke, ale to nie jest obietnicą.. ja moge wziasc grila troche tego wegla i pare kiełbas, ale jak moge kogos prosic to fajnie by bylo zeby ktos zabral jakas podpałke, pare patyczków, gazete i ten boczek nitrus, boczek ! ;DD nie no.. ja tym razem po kosztach baaardzo.. bo kryzys co raz to wiekszy.. ale upieke wam lepsze wuszty niz ostatnio
Pragnę wszystkich bardzo przeprosić ale niestety nie pojawię się jutro na spocie.Robimy z chłopakiem remont w warsztacie i zwyczajnie się w czasie nie wyrobimy Może następnym razem jak będę na śląsku pojawię się na spocie
jakby co wezcie wiecej wusztu to wam kase oddam bo ja nie wiem jak dojade pojade itd a boczek raczej się do niczego nie nada mama sie dziwi że jeszcze sam z lodówki nie wyszedł
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
kurde, jednak nie wezne grila.. chyba ze sie ktos uprze to wtedy po niego pojade, powod nie mam jak sie z nim zabrac bo jeszcze przed spotem pare spraw do ogarniecia mam a miejsa nie bardzo.. przepraszam za niezdecydowanie to chyba wina tej pogody.. ale na miejscu sie ugadamy dokladnie