Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ Działy tech ‹ Potrzebny specjalista-zawodowiec
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

Szczecin-mechanik

Jeżeli poszukujesz mechanika, lakiernika lub innego specjalisty, skorzystaj z tego działu i utwórz swój własny wątek.
Odpowiedz

Szczecin-mechanik

Postprzez PS1 » 31 maja 2018, o 19:10

Witam. Jest ,ktoś na szczecinie kto będzie potrafił dojść do problemu z zawieszeniem bo póki co wymieniam ,wymieniam a problem nadal i każdy mechanik go nie widzi ;/ ?
PS1

Dostał piw: 0
Województwo: Zachodniopomorskie

Szczecin-mechanik

Postprzez kisiello » 31 maja 2018, o 21:43

A co się dzieje konkretnie? :)
kisiello
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 84
Auto: colt c52

Szczecin-mechanik

Postprzez PS1 » 12 cze 2018, o 13:56

Konkretnie stuka/puka/wali jak stuka/puka to słychac ,że to jakiś gumowy element ogólnie na dziurach im większa tym mocniej i na wybojach wali o dziwo dopóki koło trzyma sie drogi nic nie slychać. Amortyzatory nowe (kayaby) poduszki były wymieniane lecz na stacji diagnostycznej na to stawiał,ogólnie wszystko było wymieniane łączniki,gumy łącznika,drążki to napewno lecz nie wiem czy ,można to zepsuć bo mi sie wydaje jak to możliwe ,że to od drążków przy okazji kierwonicą troche drga na dziurach. Nie wiem najlepiej było by sie przejechać po terenie ,ktoś kto ogarnia napewno sie domyśli (a 3 mechaników u których byłem nie ,może tego ogarnąć ale w sumie sie nie dziwie) dlatego tutaj pisze :)
PS1

Szczecin-mechanik

Postprzez PS1 » 12 cze 2018, o 14:02

Aha ,zapomniał bym dodać na prawym jest problem na lewym cisza nic nie stuka/wali podczas dziur,wybojów lub zjazdów z krawężnika chociaż ma lewym też potrafi walnąć ale o to trzeba się naprawę mocno postarać :) i jakby było tak na prawym to bym tu nie pisał. Pozdrawiam :)
PS1

Szczecin-mechanik

Postprzez PS1 » 18 cze 2018, o 23:02

I jak znajdzie się jakiś mechanik lub poleci ktoś kogoś godnego polecenia na szczecinie? Jeśli chodzi o to zawieszenie to słychać ,że to któryś element metalowy-(GUMOWY) i odbija sie to na kierownicy bo drga i na wyskokach czuć od koła luz jakiś na kierownicy
PS1

Odpowiedz

Powrót do Potrzebny specjalista-zawodowiec

Powrót do Strona główna forum