No ciekawe co z tego wyjdzie. Może to dobre rozwiązanie żeby było więcej osób jak 3 auta postaram się być chociaż będę miał grilla ale nie wiadomo jaka będzie pogoda
Wiem, że nie ma za dużego odzewu ze strony Mitsu, ale przedstawię jak sprawa wygląda. Generalnie chciałbym i sami zainteresowani pewnie też, żeby fajnie to wyszło i nie było za drętwo pt.stanie przy aucie, dlatego też, skoro jest już wybrana miejscówka Myślęcinek, pomyślałem o dolnym parkingu i ... ognisku
Poniżej wklejam foty z rozeznania terenu: 1.Rzut ogólny.
2.Parking (idealny nie jest, ale nie ma tragedii).
3. Miejscóweczka z ogniskiem. Mają być poustawiane ławki, kosze na śmieci itp.
4. Panorama - z lewej pseudoplaża z parkingiem w tle, po prawej ognicho, za mną plac zabaw i bar.
No i wszystko byłoby pięknie, dzwoniłem do p.Anrzeja, który zezwala na wjazd, dostajemy przepustki, ale koszt ogólny 400zł. Dużo czy mało ? Nie wiadomo ile osób się pisze, kolejna niewiadoma to pogoda. Jeżeli aut będzie około dwudziestu, to 20zł pewnie każdy przeboleje, ale jeżeli mam być z Alkiem i jego Ziomkiem z Civica to sami wiecie rozumiecie. Alek jeżeli jesteś za tym pomysłem, wrzuć proszę lub poproś Ziomka, żeby nadał temat na ichniejsze Forum i niech określą się, chociaż wstępnie, ile tej Honoraty się zjedzie. Czekam, śledzę, jestem pod telefonem. Pozdro.
Z coltmanii były 3 auta ale atmosfera, klimat japońców wszystkim się udzielił
Pogoda nie dopisała, ale my wszyscy dopisaliśmy... ponad 20 aut jak na nasz region i luźny spot to niezły wynik, jak nie można jednym forum to trzeba robić połączone i to wychodzi!
W imieniu swoim i kolegi z civicforum kuj-pom dziękujemy i zapowiadamy z Marianem kolejne edycje w najbliższych miesiącach
Poniżej kilka fotek:
Fotka ze wspólnego przejazdu z Tesco do Myślęcinka:
Dziękuję wszystkim. Spot mega udany. To, z czego najbardziej się cieszę - ludzie. Przejazd przez Miasto niezapomniany Ulica Gdańska, stare kamienice i ryk wydechów... coś pięknego. Powróciła moja stara miłość do Lexusa. Pozdro dla Ziomka, który zamiatał tak, że tramwaj zjeżdżał mu z drogi Z całym szacunkiem dla Hondy. Alek zjada wszystkie facjaty: