jaki adres tej hamowni ? Nie wiem czy uda mi się wszystko ogarnąć z technicznych rzeczy bo słyszałem od mojego gościa co mi stroił auto (aby jechać na hamownię auto powinno być sprawne technicznie i mechanicznie - nakreślił mi co muszę zrobić w pierwszej kolejności lista jest długa a jeszcze wyszły inne rzeczy) więc nie wiem czy się wyrobię. Chętnie bym to sprawdził bo jeszcze tego nie miałem okazji sprawdzić od kiedy mam te EVO a to już pewnie z 10 lat czy dłużej
Hamownia jest na Białośliwskiej w Poznaniu (Smochowice).
Mamy ustalić jakiś termin i hamownia się dostosuje. Proponuję 3 ostatnie weekendy września i pierwszy października. Wpiszcie kiedy wam pasuje: 16 września: 23 września: tresorex 30 września: tresorex 7 października: tresorex
Wybierzemy dzień, w którym będzie pasować największej ilości osób. Tą listę chciałbym zamknąć najpóźniej 1 września żeby był jeszcze czas na wpłaty.
16 września: WojtaZ (tylko od rana), dober 23 września: tresorex, WojtaZ, dober 30 września: tresorex, WojtaZ, dober 7 października: tresorex, WojtaZ, dober
Niestety odpadam. 16 września zaczynam szkołę i mam zjazdy co weekend. Jeszcze muszę się w pracy dogadać czy nie będą robili problemów, bo do tej pory w weekendy pracowałem.