Może być u mnie, może tez nie będzie padało I może ktoś niech przywiezie w końcu te drewno, bo nie ma czym palić Długo na forum nie pobędę więc trzeba korzystać
A ja - przewrotnie - bo mi wolno (jestem stary). Dlaczego niedziela? P4GERO nie napisał, że mu nie pasuje, tylko że do popołudnia odpada. Jeśli spotkamy się w niedzielę to kilka osób zmyje się wcześniej z uwagi na poniedziałkowe ranne wstawanie do pracy - pod tym względem sobota jest bezpieczniejsza.
Może więc tradycyjnie zrobimy listę, kto kiedy woli? Niech demokracja wygra.
8 lipca, ognisko u Aquariusa, g. 18.00 - Aquarius, BeWu, 9 lipca -
Ostatnio edytowano 4 lip 2017, o 21:38 przez BeWu, łącznie edytowano 3 razy
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Po chwili namysłu i po rozmowach kuluarowych, czy nie lepiej wystartować z imprezą o 18? Wszak ognisko najlepiej smakuje po zmroku, a i EMPEGERO miałby więcej czasu na doczłapanie się do nas. Luźna propozycja.
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
No to kultywując tradycję poprzedniego razu i przychylając się też do wizji gospodarza, niechaj będzie to godzina 18.00.
8 lipca, ognisko u Aquariusa, g. 18.00 - Aquarius, BeWu, omgwtf, EMPEGERO, 9 lipca - omgwtf, EMPEGERO