są do kupienia matowe. one rozpraszają światełko?zubrin napisał(a):spróbuj zmatowić leda żeby go mocno rozpraszało
co rozumiesz przez kupę kasy?? ledy do zegarów są od 1zł-5zł za sztukę . na allegro pełno .Bartła napisał(a):Kupiłeś w internetach czy gdzieś w sklepie? Bo u mnie w mieście nie do dostania takie ledy a w norauto czy oszonie nie chcę kupować bo za jednego leda chcą kupę kasy ;/
bonkesku napisał(a):Ostatnio zmieniłem u siebie, wcześniejsze ledy swiecily nie równomiernie, tym razem kupiłem do zegarów ledy w5w 3 smd, t5 użyłem standardowe, mimo to świecą lepiej niż te co miałem poprzednio, całość jest rozświetlona równo, jestem zadowolony z efektuZależy jakie kupisz, nie które świecą słabiej mimo, że są identyczne

efekt o taki 

omgwtf napisał(a):ja u siebie zamontowałem w jeden otwór kilka sztuk diod 3mm które później ustawiałem każdą w inny kierunekefekt o taki
[ Obrazek ]
do tego ściemniacz do ledów z allegro i mam regulacje jasności

prościej było puścić pasek ledowy w środku i gra gitara, świeci o niebo lepiej i najważniejsze równomiernie 

Powrót do CJ0-CJ1A-CJ2A-CJ4A - Dział techniczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości