witam El Banano w naszym gronie- a mianowicie w domku Miskawwl ;-)
a no i
pozostał tydzień do zakończenia wpłat! prosze o mobilizacje ----------------------------------------------------------------- Bastek69, dziekuje za wplate- dopisany do listy
Muchacho rowniez dziekuje za wplate
woody, zalatwione
Milo Cie bedzie znowu zobaczyc
Malibu to bierz kolejny domek bo juz 3 osobowe sa na wykonczeniu
Gosiunia,
nie moge Ciebie dopisac do domku od tak- musisz popatrzec kto nie ma dopisane ze ma domek zapelniony to moze Cie przygarnie do swojego a jak nie to trzeba wynajac swoj- koszta sa w pierwszym poscie moim
a no i ludziska - czemu ostatnio dostaje wplaty za same domki ?
nie chcecie grilowac ze wszystkimi w piatek ?
czy bedziecie siedziec i parzec sie jak my jemy i czekac na resztki ?? -------------------------------------------------------------------- Szanowni
Niestety stało się to, co stać się musiało. Skończył się termin wpłat. Z przykrością informuję, iż nie udało nam się zająć całego ośrodka, a co za tym idzie, będziemy dzielić go z innymi ludźmi - sytuacja ta wymaga od nas większej ciszy na terenie ośrodka oraz uszanowania innych ludzi. Zatem mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy odwalanie jakichś akcji na terenie ośrodka. Domki „wróciły” już do dyspozycji właściciela "Leśnego Zacisza". Jeśli jednak ktoś chciałby jeszcze do nas dołączyć - proszę o PW do mnie lub do wiwi - będziemy się starać coś załatwiać. Ale od razu uprzedzam - proszę się zwracać tylko z konkretnymi pytaniami, a nie „ czy są jeszcze domki, bo mam 30 złotych i na 20% pojadę” - domki już nie są tylko dla nas, więc jeśli ktoś jest chętny musi mieć pieniądze na cały domek i być pewien na 100%, że jedzie oraz być w stanie wykonać przelew w ciągu kilku godzin, jeśli otrzymamy z ośrodka pozytywną odpowiedź. Niestety budynki nie są nasze i my też musimy się dostosować do praw rynku.
Witam. Z przyczyn osobistych zmuszony jestem zrezygnować z obecności w tegorocznym zlocie CM. Jako, że już mam oplacony domek itp. chciałbym go wystawic na "sprzedaż". Jeżeli znalazłaby się osoba chętna na zlot chętnie oddalbym jej mój domek. Jest to domek 3-osobowy z opłaconym dla dwóch osób piątkowym grillem. Osoby zainteresowane zapraszam na PW.
Pozdrawiam serdecznie i jest mi przykro, że taka sytuacja ma miejsce na miesiąc przed zlotem
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Moi drodzy- wlasnie rozmawialem z Muchacho- niestety on i jego ekipa tez wypadaja ze zlotu - jesli ktos bylby chetny przyjechac na Zlot jeszcze i chialby domek 4 osobowy- to prosze o kontakt ze mna a potem juz powiem co robic dalej...
PROSZĘ TYLKO DOKŁADNIE PRZEMYŚLEĆ EWENTUALNĄ REZYGNACJĘ ZE ZLOTU- niestety pieniędzy za domek nie da sie już odzyskać
A wiec tak jak DED napisal mam do zlicytowania domek 4 osobowy , z przyczyn osobistych nie dam rady sie pojawic na tegorocznym zlocie. Wiec jezeli ktos bedzie chcetny na domek to prosze o kontakt 504-256-838 zawsze sie mozemy dogadac i zrobic odlewy hihihi....
moi dodzy- paweła wreszcie oficjalnie zamieszkał w domku- z Grabim :-P
a ze smutnych wieści- koleżanak Juka z powodów zdrowotnych nie da rady pojawić się na Zlocie w jej domku ( w którym teraz mieszkać będzie sama emisłodka) zwolniły się 2 miejsca...
jak ktoś by był chętny je kupić- to kontakt ze mną w sprawie formalności