Witam. Jestem tu nowy i może nie mogę robić tu takiej "reklamy" ale zapraszam wszystkich z okolic Oświęcimia na NJSBC Halloween. Nocna Jazda Samochodem Bez Celu to małe spoty na które mogą przyjechać dosłownie wszyscy i każdego rodzaju samochodem. Jestem organizatorem tej zabawy także zapraszam serdecznie wszystkich z okolic Oświęcimia 29.10 na godzinę 17:00 targowice Oświęcim. więcej info na FB.https://www.facebook.com/oswiecimnocnajazda/?fref=ts
Wiwi. To cos takiego jak robili ostatnio w Poznaniu. Taki zlot roznych grupek gdzie malo kto z kim sie zaprzyjaznia, no chyba ze z Policja ktorej nikt nie zaprasza a od nich z klubu "hwdp" przyjezdza najwiecej radiowozow hehe
No i czasem robia przejazd przez miasto. Trwa to chyba po 24 jak mniejszy ruch jest
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
u nas spot polega na trochę innych zasadach. jest to raczej takie przyjedź, pochwal się samochodem, obejrzyj czyjeś projekty, wystartuj w konkursie, poznaj nowych ludzi i baw się dobrze. Policja jest z nami więc wkraczają raczej jak znajdą się świry którzy jak na jednym ze spotów gość "driftował" swoim E36 między ludźmi. Mamy też wsparcie miasta oświęcim i zabezpieczenie służb medycznych. Przejazdy czasem są, a czasem ich nie ma. u nas tak to działa