Długość toru: 870 m.
Szerokość toru: 12/8m.
Sprawa wygląda następująco:
Nie ma problemów z wynajęciem na cały dzień. Jeżeli wynajmujemy na cały dzień to cały tor, przyłącza sanitarne, prąd itp jest do naszej dyspozycji. Sami sobie organizujemy zabawę
Wg mnie najlepszym wyjściem było by wybrania się tam na całą sobowę. Wziąć ze sobą grille, żarcie flagi itp. Rozkładamy się tam. Prezentacja samochodów, zdjęcia itp.
Teraz koszty:
- wynajęcie obiektu na cały dzień 1830zł brutto
- ubezpieczenie OC właściciela toru + nasze NNW - około 100zł w sumie (może być trochę mniej, a może więcej)
- opłacenie osoby strużującej, która będzie nam objaśniać co i jak, pilnować itp - około 150zł
Razem wychodzi około 2080zł. Nie jest to cena ostateczna, ponieważ na początku marca zbiera się nowy zarząd, który ma ustalić ceny. Jednak Pani powiedziała mi, że nie będzie to duża zmiana, a nawet mogą stare ceny pozostawić.
Jeżeli chodzi o zaliczkę. Nie zawsze jej wymagają, a jeżeli już to jest ona niewielka (do 500zł) i wpłąca się ją przy podpisywaniu umowy. Umowę w naszym imieniu będzie musiała podpisać jakaś osoba z okolicy.
Na początku marca możemy już rezerwować i wpłacać zaliczkę (reszta na miejscu).
Co o tym sądzicie? Wg mnie cena do przełknięcia przy ilości chętnych od 20 w górę).
Piszcie czy jesteście chętni, oraz adnotację jak bardzo.
1. rafamalk - 100% pewności, że chcę
2.
3.
4.
5.
........