Z powodów rodzinnych, z żalem, jestem zmuszony zrezygnować ze zlotu. W związku z tym zwalniam domek. Życzę wszystkim udanej i pełnej wrażeń imprezy. Bawcie się dobrze Coltmaniacy.
No ludziska, proponuje się trochę pośpieszyć z wpłatami, bo zostawianie tego na ostatnią chwilę wydaje mi się bez sensu. Organizacja wyszła bardzo sprawnie, chętni na wyjazd również się znaleźli ale wpłaty dokonano tylko za 8 z 30 domków.
Wiwi ja również nie za bardzo lubię już zaglądać w ten temat. Dużo osób się deklarowało, każdy był za całym ośrodkiem, a jak tak dalej pójdzie to pojedzie nas garstka.
Jeżeli nie zajmiemy całego ośrodka to nici z jakich kolwiek namiotów (!!!wymogiem jest że musi być cały ośrodek wykupiony!!!), w dodatku od 22.00 będzie obowiązywać nas cisza nocna, bo będą z nami również inni wczasowicze.
AKTUALNA LISTA Domki 4 osobowe: 1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) - ZAPŁACONE 5. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 6. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 7. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 8. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Śliwek + dwie osoby??? 15. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 16. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 17. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 18. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał 19. tusid +znajomi 20. tofikgt (wpłata na dniach ) 21. DED (jeszcze 1000 rzeczy sie moze wydarzyc ale co tam...)
Domki 5 osobowe: 1. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny)- ZAPŁACONE 2. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka - ZAPŁACONE 3. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. +Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) 8. norbert_p(cały domek)
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. Stas + prawdopodobnie dziewczyna 2. zombie (do chetnych na zlot moge sie wpisac, ale ostatecznie czy przyjade bede wiedzial dzien przed zlotem zapewne, albo 2 tyg przed...) 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie) 7. adikubi + żonka i 2 osoby
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek)- ZAPŁACONE 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 15. Śliwek + dwie osoby??? 16. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 17. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 18. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 19. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał 20. tusid +znajomi 21. DED ( i MOZE Stas)
Domki 5 osobowe: 1. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 2. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny)- ZAPŁACONE 3. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka - ZAPŁACONE 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. +Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) 8. norbert_p(cały domek)
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. Stas + prawdopodobnie dziewczyna 2. zombie (do chetnych na zlot moge sie wpisac, ale ostatecznie czy przyjade bede wiedzial dzien przed zlotem zapewne, albo 2 tyg przed...) 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie) 8. adikubi + żonka i 2 osoby[/quote] 9. tofikgt Chyba tak to powinno byc...
DED nie panikuj, jesteś na liście uaktualnionej na 21 miejscu, a oprócz tego i tak ten kto zapłaci ten będzie miał domek (kto pierwszy ten lepszy jak to pisała wiwi), nie ma co się martwić, jak na razie to i tak większość deklarowała domek a tylko co niektórzy się zmobilizowali do wpłat, domków opłaconych jest 8 z 30 tak jak pisałam wyżej.
!!! LUDZIE MOBILIZUJCIE SIĘ DO WPŁAT BO POŁOWA KWIETNIA NIEDŁUGO !!! - NIE ZOSTAWIAJCIE TEGO NA OSTATNIĄ CHWILĘ.
DED najlepiej jak będzie tak:
AKTUALNA LISTA Domki 4 osobowe: 1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) - ZAPŁACONE 5. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 6. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 7. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 8. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Śliwek + dwie osoby??? 15. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 16. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 17. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 18. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał 19. tusid +znajomi 20. tofikgt (wpłata na dniach ) 21. DED (i może Stas)
Domki 5 osobowe: 1. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny)- ZAPŁACONE 2. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka - ZAPŁACONE 3. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. +Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) 8. norbert_p(cały domek)
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. Stas + prawdopodobnie dziewczyna 2. zombie (do chetnych na zlot moge sie wpisac, ale ostatecznie czy przyjade bede wiedzial dzien przed zlotem zapewne, albo 2 tyg przed...) 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie) 7. adikubi + żonka i 2 osoby
15 kwietnia wreszcie wpłacę kasę za domek. W marcu miałem wielką kumulację biedy ((
AKTUALNA LISTA Domki 4 osobowe: 1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) - ZAPŁACONE 5. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 6. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 7. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 8. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka!ZAPŁACONE 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Śliwek + dwie osoby??? 15. makak + Moje Kochanie (cały domek) ZAPŁACONE 16. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 17. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 18. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał 19. tusid +znajomi 20. tofikgt (wpłata na dniach ) 21. DED (i może Stas)
AKTUALNA LISTA Domki 4 osobowe: 1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) - ZAPŁACONE 5. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 6. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 7. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 8. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 9. 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka!ZAPŁACONE 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Śliwek + dwie osoby??? 15. makak + Moje Kochanie (cały domek) ZAPŁACONE 16. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 17. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 18. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał 19. tusid +znajomi 20. tofikgt (wpłata na dniach ) 21. DED (i może Stas) 22.
Domki 5 osobowe: 1. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny)- ZAPŁACONE 2. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka - ZAPŁACONE 3. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. +Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik)ZAPŁACONE 8. norbert_p(cały domek)
bardzo mi przykro ale niestety odpadam ze zlotu ;(
Wszytko pięknie ładnie, ale chyba coś jest nie tak. Jestem po prostu załamana tym jak jest z wpłatami od osób deklarujących się na zlot!!! Czy w końcu zaczniecie myśleć o tym że jest już 20 kwietnia. A zapłacono za 11 domków. Do tego jeszcze coraz więcej osób się wyłamuje!!! Ludzie jak do was trafić???
AKTUALNA LISTA Domki 4 osobowe: 1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) - ZAPŁACONE 5. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 6. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 7. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 8. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 9. Iwonka3Miasto+Miki+2 dzieci 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! - ZAPŁACONE 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Śliwek + dwie osoby??? 15. makak + Moje Kochanie (cały domek) - ZAPŁACONE 16. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 17. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 18. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał 19. tusid +znajomi 20. tofikgt (wpłata na dniach ) 21. DED (i może Stas) 22.
Domki 5 osobowe: 1. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny)- ZAPŁACONE 2. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka - ZAPŁACONE 3. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. +Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) - ZAPŁACONE 8. norbert_p(cały domek)
Żeby było jasne - To, że ktoś się wpisał tutaj na listę, a nie wpłacił kasy nic nie znaczy.
Liczy się wpłata. Jeżeli teraz torytycznie 21 domków 4 osobywch jest zajętych, a pojawi się jakiś "user123" i wpłaci kasę na domki TO ON JEDZIE. Nie osoba, która się wcześniej wpisała.
Właśnie zwolnił się kolejny domek Mitsu76ZG Oczywiście czekamy na wpłaty od osób, które poinformowały mnie że wpłacą.
AKTUALNA LISTA Domki 4 osobowe: 1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) - ZAPŁACONE 5. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 6. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 7. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 8. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 9. Iwonka3Miasto+Miki+2 dzieci 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! - ZAPŁACONE 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Śliwek + dwie osoby??? 15. makak + Moje Kochanie (cały domek) - ZAPŁACONE 16. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 17. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 18. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał 19. tusid +znajomi 20. tofikgt (wpłata na dniach ) 21. DED (i może Stas) 22.
Domki 5 osobowe: 1. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny)- ZAPŁACONE 2. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka - ZAPŁACONE 3. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 4. norbert_p(cały domek) 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. +Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) - ZAPŁACONE 8.
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) - ZAPŁACONE 5. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 6. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 7. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 8. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 9. Iwonka3Miasto+Miki+2 dzieci ZAPŁACONE 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! - ZAPŁACONE 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Śliwek + dwie osoby??? 15. makak + Moje Kochanie (cały domek) - ZAPŁACONE 16. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) ZAPŁACONE 17. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 18. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał ZAPŁACONE 19. tusid +znajomi 20. tofikgt (wpłata na dniach ) 21. DED (i może Stas) ZAPŁACONE 22. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona SIANO POSZŁO - tylko zmiana lokalu z 5 na 4 osobowyZAPŁACONE
Domki 5 osobowe: 1. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny)- ZAPŁACONE 2. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka - ZAPŁACONE 3. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 4. norbert_p(cały domek) 5. Gerwazy + kolega hehe 6. 7. herc + klan. +Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) - ZAPŁACONE 8.
No właśnie Pozytywnym aspektem jest fakt, że pod koniec terminu (czyli teraz już w tej chwili właśnie) ludzie sie ruszyli i wyskakują z kasy. Wpłaty są do 15 maja - tak zarządził właściciel ośrodka a my musimy się chyba raczej tego trzymać, co będzie jak ktoś później wpłaci...nie wiem... Trzeba będzie rzęsami wachlować.... Zostały 3 dni. Deadline już wkrótce
Pozwolę sobie odświeżyć listę
1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) - ZAPŁACONE 5. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 6. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 7. Iwonka3Miasto+Miki+2 dzieci ZAPŁACONE 8. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! - ZAPŁACONE 9. makak + Moje Kochanie (cały domek) - ZAPŁACONE 10. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) ZAPŁACONE 11. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał ZAPŁACONE 12. DED (i może Stas) ZAPŁACONE 13. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona SIANO POSZŁO - tylko zmiana lokalu z 5 na 4 osobowy ZAPŁACONE 14. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna ZAPŁACONE 15. Radzik82 ZAPŁACONE 16. SRobert ZAPŁACONE 17. 18. 19. 20. 21.
Domki 5 osobowe: 1. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny)- ZAPŁACONE 2. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka - ZAPŁACONE 3. Herc, Fantasia, Hubert_wasik - ZAPŁACONE
no niestety moi drodzy ja też odpadam..... cały lipiec i pół sierpnia bede ostro zasuwal za granicą, także z wielkim bólem ze Was wszystkich niepoznam, ale musze sie wyłamac z tego zacnego grona..... Poizdro dla Was
Jesteśmy ludźmi z pasją i nie ma takiej opcji żeby zapał nasz miał zgasnąć