Domki 4 osobowe: 1. rafamalk 2. Agusiażabcia & Kampi 3. wiwi 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Immortal + Żonka 14. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 15. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) 16. Śliwek + dwie osoby najprawdopodobniej 17. makak + ktoś, ale nie wiem jeszcze kto Smile 18. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 19. Lord + Ania + córcia 20. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał Smile 21.tusid +znajomi 22. Stas [kasa marzec/kwiecień]
Domki 5 osobowe: 1. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 2. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny) 3. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + na pewno towarzyszki 7. herc + klan. 8.
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) 2. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk 2. Agusiażabcia & Kampi 3. wiwi 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Immortal + Żonka 14. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 15. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) 16. Śliwek + dwie osoby najprawdopodobniej 17. makak + ktoś, ale nie wiem jeszcze kto Smile 18. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 19. Lord + Ania + córcia 20. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał Smile 21.tusid +znajomi 22. Stas [kasa marzec/kwiecień]
Domki 5 osobowe: 1. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 2. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny) 3. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. 8.
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) 2. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych
Domki 5 osobowe: 1. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 2. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny) 3. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. 8. norbert_p(cały domek)
Domki 5 osobowe: 1. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 2. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny) 3. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. 8. norbert_p(cały domek)
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) 2. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) 2. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie)
Domki 5 osobowe: 1. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 2. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny) 3. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. +Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) 8. norbert_p(cały domek)
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. 2. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. 6. 7. 8.
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk 2. Agusiażabcia & Kampi [ZAPŁACONE 300 PLN!!!] 3. wiwi 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Immortal + Żonka 14. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 15. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) 16. Śliwek + dwie osoby najprawdopodobniej 17. makak + Moje Kochanie (cały) [wpłata w połowie marca] 18. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 19. Lord + Ania + córcia 20. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał Smile 21. tusid +znajomi 22. Stas [kasa marzec/kwiecień]
Domki 5 osobowe: 1. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 2. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny) 3. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. +Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) 8. norbert_p(cały domek)
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. 2. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. 6. 7. 8.
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk 2. Agusiażabcia & Kampi [ZAPŁACONE 300 PLN!!!] 3. wiwi 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Immortal + Żonka 14. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 15. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) 16. Śliwek + dwie osoby najprawdopodobniej 17. makak + ktoś, ale nie wiem jeszcze kto [wpłata w połowie marca] 18. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 19. Lord + Ania + córcia 20. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał Smile 21. tusid +znajomi 22. Stas [kasa marzec/kwiecień]
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. 2. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P)
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk 2. Agusiażabcia & Kampi [ZAPŁACONE 300 PLN!!!] 3. wiwi 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Immortal + Żonka 14. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 15. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) 16. Śliwek + dwie osoby najprawdopodobniej 17. makak + ktoś, ale nie wiem jeszcze kto [wpłata w połowie marca] 18. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 19. Lord + Ania + córcia 20. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał Smile 21. tusid +znajomi 22. Stas [kasa marzec/kwiecień]
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. 2. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie)
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. 2. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie) 7. DED (jeszcze 1000 rzeczy sie moze wydarzyc ale co tam...)
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk 2. Agusiażabcia & Kampi [ZAPŁACONE 300 PLN!!!] 3. wiwi 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Immortal + Żonka 14. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 15. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) 16. Śliwek + dwie osoby najprawdopodobniej 17. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 18. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 19. Lord + Ania + córcia 20. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał Smile 21. tusid +znajomi 22. Stas [kasa marzec/kwiecień]
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. 2. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie) 7. DED (jeszcze 1000 rzeczy sie moze wydarzyc ale co tam...) 8. adikubi + żonka i 2 osoby
~ ostateczne poprawki w składzie osobowym z mojej strony
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk 2. Agusiażabcia & Kampi [ZAPŁACONE 300 PLN!!!] 3. wiwi 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Immortal + Żonka 14. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 15. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) 16. Śliwek + dwie osoby najprawdopodobniej 17. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 18. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 19. 20. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał Smile 21. tusid +znajomi 22. Stas [kasa marzec/kwiecień]
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. 2. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie) 7. DED (jeszcze 1000 rzeczy sie moze wydarzyc ale co tam...) 8. adikubi + żonka i 2 osoby
UWAGA ZWALNIAM DOMEK GDYŻ WSZYSTKIE PLANY LEGŁY W GRUZACH... NA ZLOCIE NA 80% SIĘ POJAWIĘ ALE JUŻ PEWNIE NIE COLCINĄ.
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Immortal + Żonka 14. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 15. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) 16. Śliwek + dwie osoby najprawdopodobniej 17. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 18. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 19. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 20. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał Smile 21. tusid +znajomi 22. Stas [kasa marzec/kwiecień]
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. 2. 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie) 7. DED (jeszcze 1000 rzeczy sie moze wydarzyc ale co tam...) 8. adikubi + żonka i 2 osoby
korekta wprowadzona przez wiwi
Człowiek jest tyle wart, ile może pomóc drugiemu...
na coltmanii od 11.11.2008r. Organizator zlotów: Topornia 2009, Topornia 2010, Topornia 2012, Topornia 2015, Topornia 2019, Topornia 2023
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Immortal + Żonka 14. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 15. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) 16. Śliwek + dwie osoby (cały domek)z powodu suszy finansowej wpłata w połowie kwietna 17. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 18. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 19. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 20. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał Smile 21. tusid +znajomi 22. Stas [kasa marzec/kwiecień]
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. 2. 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie) 7. DED (jeszcze 1000 rzeczy sie moze wydarzyc ale co tam...) 8. adikubi + żonka i 2 osoby
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Immortal + Żonka 14. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 15. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) 16. Śliwek + dwie osoby (cały domek)z powodu suszy finansowej wpłata w połowie kwietna 17. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 18. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 19. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 20. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał Smile 21. tusid +znajomi 22. Stas + prawdopodobnie dziewczyna + DED
Domki 4 osobowe: 1. rafamalk 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) 15. Śliwek + dwie osoby (cały domek)z powodu suszy finansowej wpłata w połowie kwietna 16. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 17. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 18. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 19. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał Smile 20. tusid +znajomi 21. Stas + prawdopodobnie dziewczyna + DED
AKTUALNA LISTA Domki 4 osobowe: 1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek) 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 15. Śliwek + dwie osoby (cały domek)z powodu suszy finansowej wpłata w połowie kwietna 16. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 17. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 18. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 19. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał 20. tusid +znajomi 21. Stas + prawdopodobnie dziewczyna + DED
Domki 5 osobowe: 1. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 2. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny)- ZAPŁACONE 3. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka - ZAPŁACONE 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. +Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) 8. norbert_p(cały domek)
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. 2. zombie (do chetnych na zlot moge sie wpisac, ale ostatecznie czy przyjade bede wiedzial dzien przed zlotem zapewne, albo 2 tyg przed...) 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie) 7. DED (jeszcze 1000 rzeczy sie moze wydarzyc ale co tam...) 8. adikubi + żonka i 2 osoby
!!!Mamy już kwiecień więc mobilizujcie się z wpłatami za domki!!!
Dobra mi przez ostatnie kilka dni sytuacja się tak skomplikowała że mój wyjazd na zlot jest nie możliwy z przyczyn zawodowych jak i prywatnych więc na tą chwilę odpadam może coś się zmienić najwcześniej koniec czerwca początek maja chodź mało w to wierze
AKTUALNA LISTA Domki 4 osobowe: 1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek)- ZAPŁACONE 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 15. Śliwek + dwie osoby (cały domek)z powodu suszy finansowej wpłata w połowie kwietna 16. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 17. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 18. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 19. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał 20. tusid +znajomi 21.
Domki 5 osobowe: 1. Kangoll z dziewczyna + mead z dziewczyna (cały domek) 2. Koyocik + Szanowna Małżonka (drugi pokój w domku wolny)- ZAPŁACONE 3. Muchacho + Basia, możliwe ze Nowy tamka - ZAPŁACONE 4. Mitsu76ZG+zona+dwóch szkodników 5. Gerwazy + kolega hehe 6. krutki88 + Wizer + witoo z narzeczona 7. herc + klan. +Marta1983 + szanowny małżonek (hubert_wasik) 8. norbert_p(cały domek)
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. Stas + prawdopodobnie dziewczyna 2. zombie (do chetnych na zlot moge sie wpisac, ale ostatecznie czy przyjade bede wiedzial dzien przed zlotem zapewne, albo 2 tyg przed...) 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie) 7. DED (jeszcze 1000 rzeczy sie moze wydarzyc ale co tam...) 8. adikubi + żonka i 2 osoby
AKTUALNA LISTA Domki 4 osobowe: 1. rafamalk - ZAPŁACONE 2. Agusiażabcia & Kampi - ZAPŁACONE 3. wiwi - ZAPŁACONE 4. Gumis83 + dziewczyna, Sebak83 + dziewczyna 5. Caro + ulubiona żona Oleńka - domek 4 osobowy 6. Nik + Ania (druga lepsza połówka) 7. Qbatcz + kochana dziewczyna + tomek_ch86 +dziewczyna (cały domek)- ZAPŁACONE 8. Pablo, Dżola i najmłodsza coltmaniaczka - ZAPŁACONE 9. privateer87 + moja Ania - sami bierzemy cały domek (kasa będzie jakoś w kwietniu) 10. fruu i Pani fruu (ale zajmujemy tylko 2 miejsca) i wiewiórka! 11. SRobert22 + Kasia (bierzemy cały domek) 12. Banachi i jego Monia /bez możliwości dokooptowania innych osób/ 13. Hrynio+Ewa+Kapsle+andzka(prawdopodobnie skład się nie zmieni) 14. Dylan , Hranek (bez możliwości dokompletowania) - ZAPŁACONE 15. Śliwek + dwie osoby??? 16. makak + Moje Kochanie (cały domek) [wpłata w połowie marca] 17. krzysiek558 + inni ( bierzemy cały domek ) 18. Kuberson + os. tow. lub większa ilość znajomych 19. Misiekwwl + siostra - muszę zmienić domek z dużego na mały, bo tam by jeden pokój pusty stał 20. tusid +znajomi 21.
Chętni na zlot - na razie bez przydziału (nick + ilość osób towarzyszących) 1. Stas + prawdopodobnie dziewczyna 2. zombie (do chetnych na zlot moge sie wpisac, ale ostatecznie czy przyjade bede wiedzial dzien przed zlotem zapewne, albo 2 tyg przed...) 3. Witus86 + ewentualnie os. tow. i znajomi 4. aroo18 + os. tow. i 2 znajomych (wpisalem się jak cosik bo naprawde nie wiem kiedy zza granicy wróce i czy na zlot się załapie) 5. Szaman +(kogoś napewno zabiore;P) 6. pawela + ktoś (w sumie, to myślę o namiocie) 7. DED (jeszcze 1000 rzeczy sie moze wydarzyc ale co tam...) 8. adikubi + żonka i 2 osoby
Zlot po znakiem zapytania,miałem wpłacac w połowie kwietnia,z powodu nieplanowanych wydatków nie dam rady,wiec bede wpłacał najprawdopodobniej na ostatnia chwile w maju.