Emil - nie przeostrzyłeś troszkę? i zbyt żółte jest. Ponadto średni kadr, ale powiem Ci, że gałązki te małe takie ładnie wyszły, ładnie się odseparowały od siebie, aberracja chromatyczna by to zmiękczyła strasznie. Na jakim zoomie robione foto?
No to ja wrzucę kilka fotek swoich Większość (jak nie wszystkie) robione samsungiem s630 Nigdy nie przerabiałem zdjęć, bo uważam, że to wtedy nie jest zdjęcie
Niektórych jakość nie powala, ale wyciągnąłem je ze starego photobloba ;D
ENJOY!
Moja mieścina Złotoryja
A tutaj oko, a od niego odpita firanka na oknie ;D
Temat mocno okrojony o wszystkie posty nie zawierające zdjęć, część która zawierała zdjęcia w załączniku też pozostała na starej Coltmanii. Nowe fotki proszę hostować na przeznaczonych do tego stronach, następnie umieszczać na forum. Pomoże to odciążyć forum.
Za duża głębia ostrości, ale pomysł przedni, ja bym powtórzył.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
To co radzicie poprawić? Cały czas się ucze, ale na kitowym obiektywie dużo nie zdziałam Aparat na statywie: F 4.0, ostrość ręcznie AF punktowy ISO 400 wiecej nie chciałem dawać (szumy) Naświetlanie 30s
Każdy wypalany szlug miał smak nieprzespanej nocy. Czy to bezsenność wywołuje depresje,czy depresja bezsenność?
ISO100 / F - największe możliwe, czyli. np. 3.5 / auto focus ręcznie, ale przy użyciu Live VIEW. Wyzwalanie ręczne - 10s lub pilot ... uciekasz od statywu jak najdalej się da.
No 3,5 to max, Live view niestety nic nie widać... No z wyzwalaczem racja, eliminuje drgania No to musze tam podjechać jeszcze raz, puki jest pełnia i ładnie doświetla
No i kolejne niestety podobne ustawienia czekam na krytyke (człowiek uczy się całe życie
Każdy wypalany szlug miał smak nieprzespanej nocy. Czy to bezsenność wywołuje depresje,czy depresja bezsenność?
1. Ogniskowa 50 2. Najniższa czułość jaką możesz ustawić. 3. Przesłony od najniższej do 5.6 - eksperymentuj, z czasem też...
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.