UWAGA UWAGA, jestem u Jabola i padl pomysl grilla u niego. zapewniamy wegiel,grilla i miejsce do siedzenia (wyzywienie i napoje we wlasnym zakresie jest ktos chetny ? Jakby znalezli sie chetni to prosze nizej o liste obecnosci 1.Jabol 2. Tom10096
Spot bardzo udany nawet, mega sympatyczna atmosfera Rano poganiałem się z Tomkiem, niestety zapchany filtr(oby to było to) skreślił moje szanse i 4 na 4 dostałem w dupe
Ja także potwierdzam ze atmosfera super cieszę sie ze poznałem cześć ekipy z Coltmani itd było naprawde super a poźniejszy grill u Jabola rewelacja Oby więcej taki spontanicznych akcji na które przyjedzie jakaś grupka osób Mam nadzieje ze jak zmienię miejsce zamieszkania na Trójmiasto to bede cześciej bywał na lokalnych spotkach i za rok wpadnę na zlot Dzięki bardzo Jabolowi za pomoc przy montażu lotki i obdarowanie mnie częściami Pozdrawiam
Dzięki za miłe spotkanie z Tomkiem zgadywaliśmy się wcześniej tylko grill tak z partyzanta zaproponowałem obiecuję że następnym razem wcześniej rozpalę węgiel pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na spotach