Jako ,że są to Urodziny Coltmania.pl będzie mały słodki poczęstunek
Godzina spotu to 12:00 , lecz proponuję tym co chcą skosztować słodkości o przyjazd około 11:30 , w autach mogą nie wytrzymać jak będzie słońce , dlatego wciągniemy to przed "kulkami" PASUJE?
U mnie może zajść mała zmiana jak by coś. Przyjadę na 11:30 ale nie wiem czy będę się strzelał bo mnie choróbsko bierze. Na dziś czuję się połamany, wszystko mnie boli a zaraz muszę iść robić colta... tak mi się nie chce :/ hamulec się zapiekł :/ Zależy jak będę się czuł w niedzielę.
Jest możliwość zrobienia po strzelaniu ogniska na terenie Paintball'a , koszt 30zł , licząc ,że bedzie nas powyżej 10 osób to po niecałe 3 zł od osoby , a mamy miejsce drewno i ognicho można zabrać kiełbaski i posiedzieć co myślicie?
Teraz słowa podziękowania z mojej strony, ogólnie mimo dupiatej pogody dla mnie dzien na wielki plus ! Fajnie było was zobaczyć i niektorych <3 uściskać <3 Tort super, ale babeczki lepsze Niestety mojej Wiki nie dałem babeczki bo sie nie zobaczyliśmy, ale za to babcia z dziadkiem mogli zasmakować i pochwalili to dzieło Oby do następnego, tylko nie za często na te piłeczki bo zaraz będziemy narzekać na wydatki
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993