NAMIOTY: 1. davido + os. towarzysząca:P 2. witoo + os. towarzysząca 3. janek(janczas) + os. towarzysząca 4.mily+chasia to sie bedzie dzialo na tym polu
tylko może ustalimy jakieś konkretne pole namiotowe żeby było wiadomo co i jak:)
NAMIOTY (100% POTWIERDZONE): 1. davido + os. towarzysząca:P 2. witoo + os. towarzysząca 3. janek(janczas) + os. towarzysząca 4. mily+chasia 5. Kampi i Agusiazabcia 6. Mateuszdk + 1 lub więcej osób towarzyszących - NAMIOT 7. Jude_urp + ktoś jeszcze 8. Kuczan + jak się jakaś zgodzi ( a jak nie to złapie na miejscu)
DOMKI/POKOJE (ZAŁATWIANE WE WŁASNYM ZAKRESIE): 1. rafamalk + dziewczyna + może ktoś jeszcze
table width="90%" cellspacing="1" cellpadding="3" align="center"> arturro21 napisał: NAMIOTY (100% POTWIERDZONE): 1. davido + os. towarzysząca:P 2. witoo + os. towarzysząca 3. janek(janczas) + os. towarzysząca 4. mily+chasia 5. Kampi i Agusiazabcia 6. Mateuszdk + 1 lub więcej osób towarzyszących - NAMIOT 7. Jude_urp + ktoś jeszcze 8. Kuczan + jak się jakaś zgodzi ( a jak nie to złapie na miejscu) 9. Arturro21 + żona
DOMKI/POKOJE (ZAŁATWIANE WE WŁASNYM ZAKRESIE): 1. rafamalk + dziewczyna + może ktoś jeszcze
A od razu mówiłem,że do Skorzęcina to tylko pod namioty Impreza będzie czadowa
o kurcze ten znaczek mówi sam za siebie hehehhee bedzie dobrze jeszcze raz mowie ja mam namiot 6 osobowy tzn. 3 "pokoje" 2- osobowe w namiocie... jak ktos nie ma wlasnej rozkładanej willi(namiotu ) moge uzyczyc dwa pokoje
To ja się dopiszę, ale narazie tak na 80% bo nie jestem pewien jak bedzie z wolnym...
NAMIOTY (100% POTWIERDZONE): 1. davido + os. towarzysząca:P 2. witoo + os. towarzysząca 3. janek(janczas) + os. towarzysząca 4. mily+chasia 5. Kampi i Agusiazabcia 6. Mateuszdk + 1 lub więcej osób towarzyszących - NAMIOT 7. Jude_urp + ktoś jeszcze 8. Kuczan + jak się jakaś zgodzi ( a jak nie to złapie na miejscu) 9. Arturro21 + żona 10. rus_one + lepsza połowa i osobisty kierowca
To ja tez się piszę. Trochę pokasłać i wypić nigdy nie zaszkodzi
NAMIOTY (100% POTWIERDZONE): 1. davido + os. towarzysząca:P 2. witoo + os. towarzysząca 3. janek(janczas) + os. towarzysząca 4. mily+chasia 5. Kampi i Agusiazabcia 6. Mateuszdk + 1 lub więcej osób towarzyszących - NAMIOT 7. Jude_urp + ktoś jeszcze 8. Kuczan + jak się jakaś zgodzi ( a jak nie to złapie na miejscu) 9. Arturro21 + żona 10. rus_one + lepsza połowa i osobisty kierowca 11. Kuberson + Ktoś
Janczas wcale nie takie glupie jak dla mnie, pasowaloby ustalic jakies dokladne miejsce azeby sporo aut moglo sie w jednym miejscu ustawic
Proponuję pierwszy parking za Emilią w stronę Poznania głównie dla łódzkiego i mazowieckiego
A ja niestety nie dam rady urlop będę miał w innym terminie... Qrde a tak się cieszyłem na ten zlot!
poniżej lista beze mnie
NAMIOTY (100% POTWIERDZONE): 1. davido + os. towarzysząca:P 2. witoo + os. towarzysząca 3. janek(janczas) + os. towarzysząca 4. mily+chasia 5. Kampi i Agusiazabcia 6. Mateuszdk + 1 lub więcej osób towarzyszących - NAMIOT 7. Jude_urp + ktoś jeszcze 8. Kuczan + jak się jakaś zgodzi ( a jak nie to złapie na miejscu) 9. Arturro21 + żona 10. Kuberson + Ktoś 11. makak12
NAMIOTY (100% POTWIERDZONE): 1. davido + os. towarzysząca:P 2. witoo + os. towarzysząca 3. janek(janczas) + os. towarzysząca 4. mily+chasia 5. Kampi i Agusiazabcia 6. Mateuszdk + 1 lub więcej osób towarzyszących - NAMIOT 7. Jude_urp + ktoś jeszcze 8. Kuczan + jak się jakaś zgodzi ( a jak nie to złapie na miejscu) 9. Arturro21 + żona 10. Kuberson + Ktoś 11. makak12
Witam witam. Na zlocie będę ale chyba tylko w sobotę. Przyjadę ok 11 bo mam 3,5 godz. drogi. Na miejscu będę Was szukał.Nie wiem jak mi się sprawy ułożą więc jak będę miał jak zostać to poszukam pokoiku na jedna noc.Będę z osobą towarzyszącą.
NAMIOTY (100% POTWIERDZONE): 1. davido + os. towarzysząca:P 2. janek(janczas) + os. towarzysząca 3. mily+chasia 4. Kampi i Agusiazabcia 5. Mateuszdk + 1 lub więcej osób towarzyszących - NAMIOT 6. Jude_urp + ktoś jeszcze 7. Kuczan + jak się jakaś zgodzi ( a jak nie to złapie na miejscu) 8. Arturro21 + żona 9. Kuberson + Ktoś 10. makak12 11. privateer87 + os. towarzysząca
DOMKI/POKOJE (ZAŁATWIANE WE WŁASNYM ZAKRESIE): 1. rafamalk + dziewczyna + może ktoś jeszcze 2. Trawor76 ?
TYLKO SOBOTA (BEZ NOCLEGU) 1. Jacku + żonka
PRZYKRO MI ale niestety nie dojade ( wymiana sprzegla zabila mnie finansowo i nie bede mogl przyjechac
Ja również sobotnim popołudniem / wieczorem dojadę. Boss urlopuje a co za tym idzie sobotę mam pracującą. Całe szczęscie stosunkowo niedaleko do Skorzęcina ode mnie.
NAMIOTY (100% POTWIERDZONE): 1. davido + os. towarzysząca:P 2. janek(janczas) + os. towarzysząca 3. mily+chasia 4. Kampi i Agusiazabcia 5. Mateuszdk + 1 lub więcej osób towarzyszących - NAMIOT 6. Jude_urp + ktoś jeszcze 7. Kuczan + jak się jakaś zgodzi ( a jak nie to złapie na miejscu) 8. Arturro21 + żona 9. Kuberson + Ktoś 10. makak12 11. privateer87 + os. towarzysząca
DOMKI/POKOJE (ZAŁATWIANE WE WŁASNYM ZAKRESIE): 1. rafamalk + dziewczyna + może ktoś jeszcze 2. Trawor76 ?
TYLKO SOBOTA (BEZ NOCLEGU) 1. Jacku + żonka 2. jude_urp