No jak wiecie Lordzikowa chetnie by wpadla na ten zlocik ale niestety termin nie ten ale przypominam wszystkim chetnym o spocie w SIEDLCACH w dniach 25 - LIPCA Wpitemacie SPOT W SIEDLCACH sujcie sie na liste w
Pozdrawiam i bawcie sie dobrze i nie zapomnijcie o fotkach i moze filmikach
jeśli nie na cały to wpadne na dzień na pewno nawet na wariata było nie było to tylko godzina jazdy z Poznania, a i z kwaterami nie ma problemu tam zawsze jest coś wolnego nawet w sezonie
to jest spoko:) może wybierzemy jedne konkretne pole namiotowe i tam będziemy sie zjeżdżać,po ówczesnym ustaleniu z kierownikiem pola ze chcemy jedno duże miejsce na kilka namiotów żebyśmy byli blisko siebie:)bo my raczej z chasia wyruszymy w sobotę ok południo i będziemy jechać jak najszybciej oblewać zdany egzamin
witam serdecznie,widzę ze lista chętnych rośnie bardzo szybko...i to bardzo mnie cieszy im więcej tym lepiej:) to może czas już coś organizować w skorzecinie,jakieś wstępne plany...na początek gdzie sie wszyscy spotykamy,ja na pewno przyjadę w sobotę,bo wcześniej chasia ma swój państwowy egzamin na 4 kola:) wiec pewnie rozbijecie sie wcześniej na polu namiotowym...to jeśli bym mógł prosić to zarezerwujcie mi jedno miejsce na namiot jak już będziecie na miejscu,a i jeszcze jedno fajnie jak bym mógł sie z kimś skontaktować tel już na miejscu żebym nie szukał was...
spoko mily bedzie miejsce dzis zamykam liste i dzwonie rezerwowac pole. przypomnij przed zjazdem posle Ci moj nr kom zebys mogl dzwonic, zreszta nr jest w zlocie z ustronia. Co do planu mam propozycje, zeby w sobote popoludniu rozegrac jakis mecz w pilke nozna potem ognisko, mysle ze dla osob ktorzy beda od piatku mozemy zrobic rano jakies plywanko kajakami.. co Wy na to ??
I pytanie dla osob z okolicy... jest jakies miejsce gdzie mozna sie poscigac ? czy piszemy pismo do niebieskich z prosba o wyznaczenie miejsca ?
SZANOWNI COLTMANIACY: dzis rozmawialem z Pania dyrektor OKSiR i na termin 4-6 dla coltmaniaków z namiotami zostanie wydzielony teren na +/- 11 samochodow i namiotow, cene bedziemy negocjowac na miejscu
Dobry no to chyba też pojadę... tak coś z Witkiem sie zgadałem dzisiaj z tym, że do czasu wyjazdu muszę jeszcze wymienić mój pęknięty kolektor wydechowy, ale ten temat poruszę innym razem Zapowiada się ciekawy spot... pozdrawiam wszystkich!
To gdzie się spotykacie konkretnie w tym SKORZĘCINIE! ? Jest jakaś konkretna miejscówka czy gdzies bdzie ew.mozna będzie znaleśc Colt'y i o ktorej godz. tak sie zbieracie ?